Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 antipsikotik ve 1 antidepresan kesmiyor, 2 antidepresan ve 2 antipsikotik kullansam fazla gelir mi?

Ne, alaka merak ediyor denesin çalışmıyorsa

Fazla gelir tabii ki dozları doktor düzenler, bazen doktorlar bile kestiremez doz işini kontrolde anlatırsın ona göre ayarlarsınız birlikte.
Burdan tavsiyeyle olacak iş değil bu. Bu ilaçların ciddi yan etkileri de var.
Dikkat.

Clonexin yanında Keday kullanacağım, Keday hakkındaki düşünceleriniz, bilgileriniz, ve tecrübeleriniz nelerdir?

300-400mg Ketiapin şikayetlerimi kesmedi, Klozapinin yanında verilirse nasıl bir kombinasyon olur sizce?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şizo obsesifim. Clonex, Citoles, Keday, Anafranil kullanıyorum.

Sizce nasıl bir tedavi? Şizofreni belirtilerim azıtık, Kedayın yetmediğini düşünmekteyim. Bunun yerine Invega düşünüyorum. Ne dersiniz?

invega ve keday kullanıyorum leblebi gibi yutuyorum bi etkisini hissetmiyorum

@İçgörüsümaxolan, Bana fazla gibi geldi.Ben clonex kullanıyorum.250 mg dan 400 e geldi.Doktorlar bir şey olmaz dozdan bana diyor ama tek bir ilaç orta düzey doz beni zorluyor.Verim alabiliyorsanız sağlık olduğundan normal karşılanabilir.

@Pickle, Hocam bende İnvegayı met ediyorum, zira çok öveni oldu, keza iyi olduğunu zannımca düşünüyorum, sebebi D2 reseptörünü kuvvetli ve anlamlı ölçüde işgal etmesi. Size tam olarak nasıl geldi? Teşekkürler.

Yaptıklarımdan hiçbir zaman pişman olmadım
Zamanım geçti yeşil reçeteli ilaçlar rap müzik paralar ve de kadınlarla

@İçgörüsümaxolan, kardeş fazla ilaçlara yüklenme eğer keserse semptomlarını bir ilaç bile keser ama bir ilaç kesmezse 10 tanede kullansan boştur kesilmez. Sana şöyle örnek vereyim bir iğne veya bir hap ile semptomları hemen kesilenler var ama uzun süre sen kullanmışsın ve fayda görmemişsin tedaviye dirençli olabilirsin. Ya da hastalığın dopamin veya serotonin vb. Şeylerle ilgili olmayabilir yani tıbbi olmayabilir biraz da manevi yönden bir şeyler dene tövbe gibi Nasuh tövbesi yap bazılarını ki tıbbi bazılarınınki manevi olabiliyor.

Yaklaşık 15 senedir Clonex 700 mg kullanıyorum. Son 3 yıldır da ilave olarak Seroquel 100 mg içiyorum

Gündüz ilacı olarak farklı tarihlerde abilify, invega ve solian gibi haplar verdiler. Hepsini 1-2 ay kullanıp bıraktım.

Çünkü uyandıktan sonra ilaç kullanmayı sevmiyorum. İhtiyacım da yok. Herkese acil şifalar dilerim.

@Descartes, kardeşim bende kullandım.hepsini en son haloperidol denendi bu da pozitif semptomları kesiyor dedi doktor ve dedigide oldu.sizde durumlar nasıl..

@Anti PSİKİYATRİ, :) kardeşim derken ? Siz kaç yaşındasınız ? Haziranda 44 olacağım. Haloperidol ile alakalı bir bilgim yok: Sana fayda sağlamasına sevindim

Doktorumun yorumu şöyle: bir dönem şizofreni yaşamışsın ama geçmiş. 👊 Şu anda stabilsin ve remisyon evresindesin. Farkındalığın çok yüksek. 🌈☀️Negatif belirtiler minimum seviyede Algılarım açık ve dikkatim de kıvamında. Pozitif belirti olarak referans hezeyanı hep devam ediyor ama işlevselliğimi bozmuyor.

Onun haricinde perseküsyon ve grandiyöz tarzında yanılsamalar yaşıyorum ama saçma olduğunu da idrak edebiliyorum. Size de acil şifalar dilerim.

Son düzenleme:
@Pickle, iyi geliyor mu bende Lustral azaltıp risperdal kesmek ve paligis e geçmek istiyorum Lustral da anksiyete ve çökkünlüğe iyi gelmiyor

@Descartes, abi referans kötülük büyüklük yanılsamaları bende de oluyor ama bazen fark etmiyorum gerçek sanıyorum. Yani içgörü var ama bazen fark edemiyorsun bile

@Operadaki Hayalet,
Paligisi hiç tedavi olmak için kullanmadım, beni tedavi eden ilaç rexapindi ama doktor şu anda
Abilify
Paligis
Cedrina
yazdı. Çarşamba kontrolüm var.

Paligis invegayla aynı ilaç. Siz xepliondan memnun değilsiniz o zaman

Ben ayrıca clopixol acuphase vuruldum etkisi 4 gün sürüyormuş, 4 gün önce vuruldum

@Operadaki Hayalet, doğrudur. Zaten hezeyanın doğası gereği gerçek zannedersin. Senin bahsettiğin şekilde iç görü sağlamsa bunların mantıksız fikirler olduğunu da düşünürsün. Ama sonra insanın zihni karışır. Bu düşündüklerim gerçek mi yoksa sahte mi ? diye tezatlıklar yaşarsın. Gerçi ben bu dönemleri geride bıraktım. Hezeyanlar beni pek etkilemiyor.

@Pickle, Xeplion iyi ama yeterli gelmiyor paranoya ve sanrı devam ediyor. Paligis istiyorum m doktor ne der bilmem Lustral zaten çöp ya

@Descartes, bende de arada kesinleşiyor fikirler yani şüpheden sanır düzeyime çıkıyor eğer değilse sanrıdır ama bana gerçek geliyor

@Operadaki Hayalet, VELHASILIKELAM GELMİŞ GEÇMİŞ EN ETKİLİ VE EN SAĞLAM İLAÇ KLOZAPİNDİR VESSELAM. ÜSTÜNE VARSA BOŞA NEFES TÜKETİYORDUDR.... (HERKES İÇİN GEÇERLİ DEĞİL, YANİ İHTİYAÇ BAKIMINDAN)

Üst Alt