ankara ikahmet etmekteyim 21 yaşındayım küçükken bir 3 yada 4 metre yerden kafa üstü düştüm ve bu olay olalı 12 sene oldu düşmeden hemen sonra ellerimde titreme başladı yasım ilerledikce ellerimin iyice hakimeyetini kaybettim tıras olamıyorum yemek yiyemiyorum yani tek basıma hiç bir iş yapamıyorum ankarada gitmediğim hastane kalmadı hepsi piskiyatriye yönlendir hiç bişey çıkmıyor kanımda beynimde çıkmadı sonra askeri hastane çok iyi dediler orda çözüm bulular dedi gittim bir şekilde çok sıkıntı çektim 15 günde zor durumu anlattım askeri hastanede dedim ben böyle böyle anlatım nasıl basladığını düştüğümü birlikte bile bir arkadasım tıras ediyordu yemek yiyemiyordum hep kek felan milletin alay konusu oldum aklıma kötü şeyler geliyordu iyice piskolojim bozuldu ben oda babamı çağırdı ertesin gün babam geldi işte bunlar doğrumu falan filan babam dedi bu oğlanı bu yasına kadar ya ben tıras ettim yada berbere gitti yemek konusunda hep annesi yardım etti dedi 1 ay hava değişimi verdi şimdi bir aya 7 gün kala tekrar askerlik subeye gittim sevk yazdılar hastaneye tekrar babamla gittik bana doktor sordu nasıl oldun diye bende değişen bişey yok işte daha önce gittiğim hastanlerden kagıtlarımı cıkarttırdım 1 tane cıktı diğerleri uzun süre olduğu için silinmiş en son ATATÜRK hastanesinde tedavim cıktı askerinin verdiği ilacı daha önce kullandım 2 sene ama bişey değiştirmedi kagıdı da gösterdim neyse cok uzattım bana birliğine teslim olup detaylı olarak değerlendirildiği kıta işlevsellik değerlendirme ve kıta kanaati formu ile karar amaçlı kıtası hastanesine psikiyatri servisine müracatı uygundur kağıdı verdi şimdi ben bu ayın 12 teslim olcam ne olcak nasıl kapacam gerçekten kendime büyük bir zarar verecem durumum nasıl olur yardımcı olun ben askerlikten kaçmak için hiç bir amacım yok ama tedavide etmiyorlar bişey çıkmadığı için beynimde ama böle bırak askerliği evde zor yasıyorum lütfen yardımcı olun .
Şimdiden teşekkür eder rahatsızlığı olanlara ALLAH şifa vermesi için dua ederim .
ALLAHA EMANETSİNİZ
Şimdiden teşekkür eder rahatsızlığı olanlara ALLAH şifa vermesi için dua ederim .
ALLAHA EMANETSİNİZ