Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10 yıllık engelliler.biz üyesi olarak bu platformda 467 konu açmışım. Üstüme yok mu?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
636
Reaksiyonlar
369
10 yıllık engelliler.biz üyesi olarak bu platformda 467 konu açmışım. Üstüme yokmu? (BU KONUDA 468. KONUM OLDU)

Son düzenleme:
Dünya rekoruna gidersen şaşırmam :)
Senin yüzünden moderatörlere fazla mesai parası veriyorum 🤪😝

OturanBoğa

Evet Abi aynen. Benim yüzünden fazla mesai veriyorsun.

3717 günde toplam 4176 mesaj yazmışım bu arada.
Saat 23:41 itibari ile.

ayDÜNYAvazo kardeşim,
kafanda bir sayı varsa söyleyiver, kardeşimize yardımcı olalım :rolleyes:

OturanBoğa

Merak edip kendi açtığım konu sayısına baktım .

Bende 500 konu açmışım :)

SERAFİM

Seninkiler Cafe'de, Aydın engellilik alanında yazıyor. O bir efsane, yanına kimse yanaşamaz! :):)

O zaman ne diyoruz HERKES ETEĞİNDEKİ TAŞLARI DÖKSÜN.

Değerli arkadaşım , bak ne yazmış OturanBoğa ; ''Sen bir efsaneymişsin ,kimse yanına yaklaşamazmış . ''

Yani ağzımı açar açmaz kafama büyük bir taş yedim , engellilik alanında yazı yazmıyormuşum .

''Psikiyatri ilaçlarının sağlığa zararları '' hakkında konu açtım , düşüncelerimi belirttiğim için açtığım konuya girişim yasaklandı ama nedense konu halen varlığını sürdürüyor .

Engelli bir arkadaşımız bir soru sorduğunda yanıt vermeye her kalkıştığımda hozgul bey , bir kayanın altından çıkıp ; Hayır ,hayır siz Serafim'e bakmayın , öyle olmaz dedi .

Hatta bir keresinde , hastalıkla ilgili konularda yorum yapmazsan sevinirim dedi .

Böylelikle ,labirentteki fare ,cafe engelliler bölümünde sıkışıp kalmış oldu .

Bu durumdan şikayetçi değilim ama neden hep cafede konu açtığımı açıklamak için bunları söylemem gerekiyordu . :)

Evet TAŞLAR DÖKÜLDÜ kardeşim.

Efsaneyim evet 😁😁😁

aynen serafımcıgım:(benımde aynen senınkı gıbı actıgım baslıklar sılındı
yazdıgım mesajlarda
bende senın gıbı cafede hapısım ama buna zerre kadar uzulmuyorum
yasasın cafemız dımı ya
orda serbestıııııız:eek:

@OturanBoğa niye cafe biz i beğenmiyorsun ki :) Orada çok faydalı birbirinden kıymetli bilgiler derleyip yazıyoruz :)

Keçi bokunun zekaya faydası , deve sidiğinin insan metabolizmasında ki süper etkileri , fare bokunun mucizevi gençleştirici gücü , inek bokunun insanlığa faydaları falan var :eek:

Biraz emeğe saygı istiyoruz :eek:

Keçi bokunun zekaya faydası , deve sidiğinin insan metabolizmasında ki süper etkileri , fare bokunun mucizevi gençleştirici gücü , inek bokunun insanlığa faydaları falan var :eek:

Cafeyi üye olanlar görebiliyor, misafirler boktan konuları göremiyor büyük kayıp sitenin hiti acayip artardı(!) :)

aynen serafımcıgım:(benımde aynen senınkı gıbı actıgım baslıklar sılındı
yazdıgım mesajlarda
bende senın gıbı cafede hapısım ama buna zerre kadar uzulmuyorum
yasasın cafemız dımı ya
orda serbestıııııız:eek:
şiiiii,çaktırma gız ben her ikisinde de turluyom :D

@OturanBoğa niye cafe biz i beğenmiyorsun ki :) Orada çok faydalı birbirinden kıymetli bilgiler derleyip yazıyoruz :)

Biraz emeğe saygı istiyoruz :eek:

İbrahim , 500'ün üzerinde konu açmışım , 3 tane konumu cımbızla çekip ti'ye alıyorsun .

Geri kalan 497 tane konu ne olacak ?

@SERAFİM kıyaslama diğer adıyla karşılaştırma yaparsam ,

senin başlıklar dikkat çekici ve süreğenliği olan başlıklar ve takip etmeye , okumaya çalışıyorum . Ne kadar kızsan da sevsen de katılım yaparken güzel sohbetler oluşuyor . Zaten bunalmışız iyice stres olmuşuz hiç olmazsa farklı değişik konuları okuyoruz irdeliyoruz :)

Başlık konuların kaldırılmış veya o konuyla ilişik başka başlığa eklenmiş olabilir . Forumun işleyişi için gerekli olan düzenlemeler yapılmak zorunda .

Diğer başlıklar engelli hakları veya sorunlar için açılıyor . Bazen de başlık açmak için başlık açılıyor ki dikkatten kaçmıyor :)

@SERAFİM kıyaslama diğer adıyla karşılaştırma yaparsam ,

Sağol yani bol bol kıyaslama yapıyorsun her zaman .

Astrolojiyi takip ediyorsan nisan ayında tüm burçların hayatlarında köklü değişiklikler olacak .

Değişime direnen insanlar bile değişmek zorunda kalacaklar .

-DORLION-

Abi niye öyle diyon ki cafe cidden faydalı ki🤗

Üst Alt