Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

103.05 kodu olan ehliyette süre uzatma nasıl yapılacak?

Bertoned

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar 103.05 kodu olan ehliyetlerin (5 yılda bir sağlık kontrolü) nasıl süresi uzatılacak? Tekrar aile hekimliği ile başlayan süreç mi işletilecek? Eğer öyleyse vay halimize

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sn OturanBoğa duygum19 adlı üyenin mesajından alıntıdır kendisinin 103.02 kodlu ehliyeti var

merhaba arkadaşlar bugün emniyette hallettim işimi şükürler olsun. ilk önce nöroloji doktoruna gttim 6 ay önce almış olduğum sürücü olur belgesi ile orta kısma 6 ay daha süesi uzatılmıştır, muayenesi yapılmıştır yazdı. emniyette tarihi girdi ve 6 ay sonra aynı şekilde kağıdı imzalattır getir dedi.. rabbim hepimize yardım etsin

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar, yeni dönemde bu kontrol şerhlerinde prosedürün nasıl olacağı hakkında bilgisi olan var mı?

Eskiden evet, rapor alıp emniyet'e götürürdük ve olur biterdi. Ama şimdi her koşulda 5 yılda bir denetim olacak ve sanırım burada görevli kurumlardan biri de il sağlık komisyonları

@OturanBoğa, 103.05 var raporda kişinin daha kısa sürelerdekontrol muayenesi öngörülmemişse bu rapor düzenlendiği tarihten itibaren 2yıl süreyle geçerlidir yazıyor. Bu şimdi 2yılmı 5 yılmı geçerli

Üst Alt