Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

112 vefa seyahat izin belgesini görüntüleyemiyorum!?

Kingkong1

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bilen biri varsa acil yardımcı olsun lütfen. Bi yakınımız için 112 vefa'da seyahat izni başvuruda bulunmuştuk mesaj geldi onaylanmış, firmayı aradık bize bi çıktısı lazım diyor e devletten 112 vefa seyahat iznini sorgulayamıyorum, 112 vefa'nin internet sitesine giriyorum tüm bilgileri girince halen değerlendirmededir diyor ama her sorgulattığımda telefona mesaj geliyor onaylanmıştır diye. Sözün kısası iznin bir çıktısını almam için belgeye ulaşmam lazım ne yapabiliriz?

Bizde izin almaya çalışıyoruz dedem için ama alamadık. Evine gitmek istiyor malesef hep reddedildi. Siz nasil aldınız acaba bizde o sekilde bir deneyelim

Valilikten aldık kardeşim ama bir belge elde edemediğimiz için hiç bir şeye yaramıyor maalesef

Özel araç seyahat izni aldım fakat özel araç ile gidemeyecegim bu belge ile otobüslerle gidebilirmiyim
sunnshine
Gitmek istediği yerdeki bir doktordan randevu alın randevu belgesini izin aalmak için kullanabilirsiniz

Üst Alt