Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

12 ay önce emeklilik için başvurdum. Aylık bağlanırsa toplu olarak mı alacağım?

Rrondo80

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
Selamünaleyküm, 12 ay oldu ara karar da çok yüksek ihtimalle emekli yapacaklar merakım emeklilik başvurum 12 ay önce bulundum emeklik servisinde dosyam şimdi yarın onaylanırsa 12 aylık toplam bir mevla hakkım mı olacak teşekkürler.

@Rrondo80,

Eğer gecikmenin nedeni raporsa, o zaman emekliliğe temel olacak raporun alınma tarihini takip eden ay başı itibarı ile emeklilik başlayacak.

Hocam afedersiniz tam olarak anlamadım yanlış anlamaz iseniz borcum olduğu için soruyorum toplu ödeme alabilir miyim teşekkürler.

@OturanBoğa, son olarak raporum hakkında yorum yapabilir misiniz.

@Rrondo80,

Emekliliğe temel raporu hangi tarihte aldınız? Raporu kabul ettiler mi yoksa başka hastaneye sevk edip yeni rapor mu aldırdılar? En son aldığınız raporu hangi tarihte sgk'ya verdiniz?

@OturanBoğa,

çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için.

Evet ara karar dendi raporum eksik açıklamalı raporum

12 ay önce sgk başvuru da bulundum malulen emeklilik için kabul edilip üniversite ve Araştırma hastanesinde rapor istendi rapor aldım sonra red geldi itiraz ettim raporum eksik nöroloji ve ftr raporunu açıklamalı bir şekilde sgk tarafından istendi aldım şimdi sonucu bekliyorum bakıma muhtaç olduğum belirtilmiştir hastaneden ondan kesin gözüyle bakıyorum teşekkürler. Kusura bakmayın biraz anlamakta güç çekiyorum. @OturanBoğa

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt