Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

12 yaşında, 1 kulağında işitme kaybı olan çocuğum için işitme cihazı kullanmalı mıyız

zerrin76

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
12 Yaşındaki kızımın sol kulağunda ileri derecede duyma kaybı var.. ama sağ kulağı sorunsuz..götürdüğümüz iki doktordan biri cihaz kullanmasını tavsiye ederken diğeri cihaz tavsiye etmedi..bu durumda ne yapacağımızı şaşırdık..konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşımları için şimdiden tşk ederim...

tek tarafli duymak hos bisey olmasa gerek:( ne kadar obur kulak tam duysada bence ama idare edebilir helede 12 yasina kadar boyle alistigina isitme cihazi alsanizda takabilmesi supheli
bizler kullaniyoruz kullanabiliyoruz ama
bende tek kulak duyuyorum obur sozde duyan kulak cok ileri derecede kayip bu yuzden bana kocaman mucizevi bir yardimci isitme cihazi ne kadar insan konusmalarini dudak okuyarak anlasam telefonu televizyonu hic anlamasamda
isitme cihazi asla saglam kulak gibi duyurmaz

paylaşımın için tşkr ederim..sizede çok geçmiş olsun..neyin doğru olduğuna karar vermek gerçekten zor..

aminnn.. allah kimseye çaresiz dert vermez inşallah..

eğer iletişimde bir problem yaratmıyorsa o yaşlarda hiç almayın
o yaşlarımda bende benzer durumdaydım cihaz aldım ama kullanmadım
bence almayın çocuğunuzun psikolojisinide boşuna etkilemeyin

Kızının tek kulağı normal duyuyorsa kızın sağlam ve özürsüz demektir. Hiç kafanı yorma boşver cihazı.

Üst Alt