Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

14 yıldır kamuda çalışıyorum. Emekli olur isem emekli maaşım ne olur?

jengis

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
14 yıldır kamu kurumunda çalışıyorum dışarıda da 1-1,5 yıl çalışmışlığım var kısmet olursa, kasım da emekli olucam. sigortam tavandan ödeniyor. 2.derece özürlüyüm. kıdem tazminatım 45-50 milyarmış. verdiğim doneler, bilgiler ışığında tahminen de olsa ne kadar emekli maaşım olur.

İLKER toplam kazancı 236.335,91 tl. hesapla bakalım.. ben toplama baktım sende ne kadar maaş alır bak merak ettim :D görünen o ki senden benden daha şanslı, biz emekli olmaya kalksak 15-16 bin tl anca verirler.. maaşımız ise 1000 tl olur herhalde.

Pardon, bu toplam kazanç 236 küsür bulmuş arkadaş nasıl buluyor?

yanlış anlama hizmet dökümüne bakmadım. yrdımlarınız için sağolun demek ki benim çıkardığım anlam şu; kıdem tazminatı olarak 37 küsür ihbar da 10 verceklermiş maaş yaklaşık 1.300 yahut 1.400 eger yanlış anlamadıysam. Doğrumudur?

ilker bey ben sizi bekliyorum

Erşin, memur olsa bizim gibi; bu kadar tazminat, bu kadar maaş alamaz.. memurların kazançlarına da bakılmaz derecesine bakılır.

Jengis,
Bence tahminen maaşın 1450 - 1500 arası olur..
Hayatın anlamı evet bizim kaderimiz kötü diyelim Aslında bu ülkede kamuda işçi olmak lazım....

ilker sagol hacı,
arkadaslara filan sordum: bizim oradan emekli olan arkadaslarda söylediğin rakamları alıyomuş. ortalama 1500 netice itibar ile verdiğin rakamlar doğrudur, inşAllah diyeyim, sagol...

Üst Alt