Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 yaşındayım, 21 derece skolyozum var. Ne zamana kadar artar?

Koorse kullanabilirsin bende skolyozum ama ben 5 defa ameliyat oldum yani korse kullan yuzmeyide bırkama

İnş haftada 3 gün yüzme+egzersiz yapacağım 6 ay sonra tekrar kontrol edecek doktor o zamana kadar ilerlemesini durdursam bile iyidir :confused:

İnşallah geçer seninki ameliyatı gercekten zor yani ben 5 kere olduğum için durdurmak için elinden ne geliyorsa yap sakın ihmal eyme

skolyozlubahar;

Mrb :)

5 defa neden ameliyat oldunuz acaba ? Doktorlar mı kotuydu derecesi mi çoktu çocukken mi oldunuz vs..

Konu sahibine ithafen ;

Kardeşim derecesini düşürebilirsin. Çok gordum açıkçası 30 derecelerden 10 lara düşüren ki senin derece daha az.

6 ay dişini sık , haftada 4 5 gün yuzmeye git + Platese gidebilirsşn ikisi çok ama çok faydalı olur tahminimce derecesi de düşer.

benim derecem biraz yüksekti 7 yaşımdan 12 yaşıma kadar oldum çünkü küçüktüm 2. ameliyatımdan sonra platinleri uzatma yaptılar şimdide 15 yaşındayım biraz yamukluk var ve benim paltinlerim ömür boyu alınmıyacak ondan yani:)

skolyozlubahar;

Anladım geçmiş olsun :) su an derecen kaç peki

skolyozlubahar;

10 derece ise çok iyi ya o zaman bende de var 10 derece ama aklıma bile gelmiyor :D
Daha artmasın da :) Platinlerden dolayı da artmaz sanırım

Üst Alt