Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15000 TL birikmiş param var. Aylık ne kadar faiz gelir?

Junior06

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar benim 15000 TL birikmiş param var.Bu parayı bankaya faizli hesaba yatırsam ayda kaç TL faiz olur.Bir de parayı hangi bankaya yatırayım;hangi banka parama daha çok faiz verir ?

Şuan için en gözde yatırım aracı bence Altın dır. Altına yatır paranı ve bekle...

Officer teşekkürler ama paramı altına yatırmak istemiyorum.Bankayı düşünüyorum ben.

duydugum kadarıyla ziraat en fazla getırısı olan ama yınede sız bılırsınız.

2000 TL ye en iyi faizi kim verir peki? Birde nekadar?

aslında bu bırazdaha bırıkımın olsa lokasyondan topraktan toplu konut daıresı alıp satabılırsın. sadece ön demesı alınıo daıre teslımınden ıtıbaren dığer odemeler taksıt olarak devam edıyoo

bence paranızı altına yatırın daha mantıklı altın herzaman altın dır hem faiz haram allah yemeyi nasip bile etmez

harama bulaşma beter olursun

Paranizi ,altinlarinizi evde tutmayin banka en garantilisi, ister faizli ister faizsiz yatirin.dovizde yilbasindan sonra prim yapacak su anda emlaksektorunde acaip satis var maldan dovuze gecis var.

Fair. Enpara hesabı açtırırsan 15 bin tlye 118.49 tl verir.
2 bin tl ayda 15.80 tl Enpara veriyor.

iş bankası aylık %8 veriyor fakat ING daha fazla veriyormuş .!.

Sevgili kardeşim.. Bankaların web sayfalarında da var mıdır bilemem ama özel finans kurumlarının (şimdiki adıyla katılım bankalarının) hemen hemen tamamının web sitelerinde kar payı hesaplama tablosu mevcut.. Mesela Kuveyt'in sitesine girip oradan takribi kar payını aylık, yıllık v.s gibi tarihlere göre görebilirsin.. Asya finansı pek tavsiye etmem zira malum şu an bir kavga var iki taraf arasında.. Bankaların verdiği faiz de üç aşağı beş yukarı finans kurumları ile aynı sayılır.. En azından bir fikir edinmiş olursun böylelikle..

enıyısı gunluk ing turuncu hs.da takılmak galıba senın ıçın 90gun boyunca aynı fazı alırsın parayıda hergun çekıp kullanabılırsın (10,50)

TEB marifetli hesap günlük 0,50 kuruş veriyor ayda 15 tl en paraya gerek yok. Teşekkürler @tıfsınlı.

Banka veya benzeri bir yerden borç olarak verilen paranın işletilmesine karşılık alınan paraya faiz denmektedir. Faiz oranı, belli başlı hususlara bağlı olarak değişim göstermektedir. Bu hususların başında ise vade ve anapara miktarı gelmektedir. Örneğin; bankalar belli bir miktara ve vadeye kadar daha uygun faiz oranlarında borç para verirler.

arkadaşlar internet problemim var telekom arıza gidermediği için iptal ettirdim anında vevap veremiyorum kusura bakmayın yıllar önce bilerek bir hata yaptım iyi olsun bulunduğum köy gelişsin istedim belediye olmak için çaba gösterdim 15 yıl belediye kaldık seçilen kişiler arkadaşım aile dostum olmasına rağmen bırakın yardımcı olmayı mecbur kalmayınca selam bile vermediler belediye nimetlerinden en ufak bir fayda alamadım fakat bulunduğum köyün adını bile bilmeyenler işe girmiş yıllarca çalışyor görünmüşler o kadar zaman geçti milletin emekli olacağı yaşta işe girdim fakat musibetler peşimi bırakmadı hiçbir şeyim tam olarak olmadı sürekli sorun yaşıyorum sebebinide yaptığım hataya bağlıyorum allah günahlarımızı affetsin arkadaşlar sakın bilerek harama bulaşmayın bedelini çok ağır ödüyorum asla bedensel engelim için şikayetçi olmadım isyan etmedim allah beterinden korusun fakat dediğim gibi musibet peşimi bırakmıyor

Üst Alt