Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

17 yaşındayım ve %76 özürlüyüm. Ne zaman h sınıfı ehliyet alabilirim?

yusufgirat

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba ben size 2 soru sormak istiyorum.1.)17 yaşındayım ve %76 özürlüyüm ben ne zaman h sınıfı ehliyet alabilirim.2.)ben yurtdışından yada yurtiçinden araç almak istiyorum ben nasıl alabilirim ötv ve motorlu taşıtlar vergisinden düşerlermi cevaplarınız için teşekkürler...

1. 18 yaşında H sınıfı ehliyet alabilirsin (alacagın raporda h sınıfı s.belgesi yazması lazım)
2.Özür durumunuz ortapetik ise rapor oranına bakmazlar sadece özel tertibatlı arac kullanabilir yazması yeterli raporunuz da

raporunuzu alırken dilekcenizde 2 şıkkıda belirterek tek sferde rapor alabilirsiniz.

sanırım burada yanlış olan birşeyler var, H sınıfı ehliyet için yaş sınırı 17 diye biliyorum aacba yanlış mı biliyorum???

17 bitip 18 den gün almış olmak gerekiyor.amiyane tabirle dünyaya geleli 17 yıl 1 gün olmalı :)

Üst Alt