Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

18 yıl çalışmışlığım ve 4280 prim günü ile emekli olursam ne kadar maaş alırım?

mehmet-41

Aktif Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
60
arkadaşlar selam ben 18 yıl 4080 yıl olan emekliliğimi prim olarak (200 gün fazla) olarak doldurdum emeklilik tarihim 2016 'dır 5 yıl daha çalışarak emekli olursam ne kadar maaş alırım 950 tl maaş alıyorum gerçek usulden yansıyor ssk ve bodroma ayrıca 2001 yılında vergi indirimi almıştım ve maaşıma belli bir oranda yansıyor acaba emekli olurken tekrar yeni rapor ve vergi indirimi almam söz konusu olur mu biliyorum vergi indirimi bir kez alınır ama hükümete güvenim kalmadı artık içim rahat değil teşekkürler.... hepinize

Beş yıl sonra ne olur bilinmez, raporunuz sınırdaysa düşebilme korkusu taşımanız normal.Maaş konusuna gelince ,acıkçası prim gün fazlası maaşı fazla etkilemiyor,asgari üçretin üzerinde göstermelisiniz maaşınızı bugünkü şartlarda asgari ödemeden emekli olanlar 730 alıyor.İnşanlah herşey gönlünüzce olur.

Arkadaşım hükümete güvenin kalmadıysa, 12 haziranda oyunu ona göre kullanırsın.:eek::eek::eek:
Hükümetle ancak orada hesaplaşabilirsin.Mühür senin elinde

12 haziranda zaten oyumu ona göre kullanacağım kesin :)) benim öğrenmek istediğim 2001 yılında vergi indirimi almıştım zaten vergi indirimi bir kez alındımı emekli olana kadar geçerli diye biliyorum yanlış biliyorsam düzeltin arkadaşlar ayrıca net maaşım 950 tl yani asgari ücretin üzerinde şu an primi tamamladık 5 yıl sonra maaş ne olur sizce

murat arkadaşım sana canı gönülden katılıyorum.parti konusunda

1000 TL maaş alıyorum. Ne kadar emekli maaşı alabilirim?

selam arkadaşlar 3.derece vergi indirminde yararlanıyorum prim günüm doldu istenen 4040 su an 4516 prim var 2016 yılında emekli olabiliyorum o zamana kadar epey bi prim olacak acaba emekli maaşım ne kadar olur elime şu an gecen 1000-1100 tl civarı ve ssk ve bodroya yansıyor emeklilik hesaplama siterinde 675 tl gözüküyor bi yanlışlık var sanırım sizce maaşım ne olu teşekkürler

730 tl çıktı az değil mi gerçek gelirden yatıyor sonuçta 1000 tl ayrıca 4 yıl daha çalışacağımı hesap edersek ne kadar kadar maaş bağlanır

Biz ne desek yalan olur, ben zaten anlamam maaş hesabından..:) 4 yıl sonra bir daha hesaplarsınız, kaybetmeyin linkleri..:)

Üst Alt