Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

18 yıllık polis memuruyum. %50 rapor ile emeklilik şartlarım nedir?

Skeryus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba..jeans42

18 yıllık polis memuruyum.. 2015 yılında bypass oldum aort damarım değişti.. 2016 tekrar bypass oldum kalp kapağım değişti.. Ameliyat sonrası vergi indirimi için sgk Okmeydanı hast. rapor aldım %50 engel raporum var.. Personel işlerine emeklilik konusunu sordum pek bir bilgileri yok.. Yıpranma askerlik, önceki çalışmalarım toplam 24yıl görünüyor...

Şimdi engelli emeklisi olabilirmiyim... Olursam maaş bağlanıyormu.. Bağlanan maaşta normal emekliliğe göre bir düşüklük olurmu... Son sorum müracaat dilekçeyi nasıl yazarım doğru şekilde..yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Forumda bir çok örneği var ama kısaca yazayım. 5510 sayılı kanunun geçici 4 md istinaden erken yaşlılık emekliliği için kurumunuza dilekçe vereceksiniz. Maaş ve ikramiye kaybınız olmaz. Normal emekli gibi olursunuz çalıştığınız yıla göre.

Sağlık raporunu nasıl yapacağım.. Yeniden mi alacağım

Arkadaşlar evrakları yolladım 2 ay sonra tekrar rapor almamı istediler Bayramdan önce raporumu yolladım bakalım ne olacak

Skeryus

2. aldığınız raporu nereden aldınız?
Rapor süreli mi süreklimiydi?
Oranı % kaçtı?
Engelli emekliliği için görüş istediniz mi yoksa direk emekli dilekçesi mi verdiniz?

u.uçar

Ben 2 sene önce vergi indirimi için rapor almıştım %/50 iki defa açık kalp ameliyatı oldum. bu raporun aslı gibidir ve dilekçe ile personel e verdim onlarda ankara ya ankarada sgk ya yolladı.. Yaklaşık 2 ay sonra sgk tekrar tam teşekküllü hastaneden tekrar rapor almamı istediler. Sgk Okmeydanından tekrar %50 rapor verdiler. Raporu tekrar sgk Y direk benim personel büro yolladı e devletten görüyorum.. Burayı telefonla aradım her hafta heyet oluyormuş tekrar heyete girecek rapor bakalım neler olacak

Raporum süreli değil beni. Hastalık süreğen iyileşme durumu yok.. Raporda süreli yazmıyor. Son durum bildirir rapor verdi sgk Okmeydanı..

İlk rapor sürekli..
İkinci verilen rapor son durum bildirir rapor yazıyordu..
İlkide ikinciside %50..
Ben direk dilekçe verdim Ankara personel görüş sormuş.. Evrakları yollamış sgk ya..

SGK, işi uzatıyor ama artık fazla direnemez bu son rapordan sonra, emekliliğiniz hayırlı olsun.

u.uçar

İnşallah bakalım..
Teyzemin kızıda böyle emekli olmuş dün öğrendim trafik kazası sonucu omurilik felçli ondanda tekrar rapor isteyip emekli etmişler.. Kendisi sgk lıydı özel sektörde

Arkadaşlar...

20 yıllık polis memuruyum.. Yıpranma askerlik vs toplam 28 sene çalışmışlık çıkıyor...

01.07.2018 maaşsız emekliliği hak ediyorm..

2016 da %50 engel raporu aldım kalp ameliyatı oldum...

Personele 5510 a göre emekli olmak istiyorum diye dilekçe verdim..

Ankara personel kamu görevlileri sağlık kuruluna görüş sormuş..

03124587130 Ankara kamu görevlileri sağlık kurulu tel no.. Raporun durumu hakkında bilgi veriyorlar..

Heyet 2016 raporumu son durum raporu ile yenilememi istediler..Herkesten istiyorlar.. Raporum sgk Okmeydanı hastanesinden heyet raporu idi.. Tekrar eğitim araştırma hastanesindrn rapor istediler bende tekrar sgk Okmeydanı hastanesinden %50 engel raporu alıdm..
. Raporu tekrar yolladım Ankara kamu görevlileri sağlık kurulu bize bakıyor raporumu onayladı..

Ankara personel dün 03.10.3018 aradı ve isteğim zaman dilekçe vererek emekli olabileceğimi söyledi..

Maaş olarak pbs de yazan 2700 bağlanacak..normal tazminatı alacağım
Ben 1 ay daha bekleyeceğim yılbaşı enflasyon farkı falan almak için...
Ankarada sağlık kurulunda işler çok yavaş ilerliyor ben mart ayının ortasında dilekçe verdim 1 ay 1.5 sürer dedim. yaklaşık 7 ay sürdü.. Raporun işleme girmesi çıkması sgk da en az 1.5 ay sürüyor..

Üst Alt