Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1976 SSK girişi, 2220 günü var. Emeklilik şartları nedir?

mehmet taş

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrh iyi günler

benim babam akçiğer kanseri ve göğüs kafesinde birden fazla tümör var. şu anda kemoterapi tedavisine başlıcak.
emekli olma şansı var mı
sigorta giriş tarihi 1976 toplamda 2220 günü var
hangi emeklilikten faydalanabilir cvp yazsanız sevinirim

Hangi emeklilik yok direk malulen emeklilik var çalısamayacak durumda 1800 gun dolmus 10 yıl dolmus malulen emeklılıge basvurabılırsınız.

Maluliyet cetveli'ni inceleyin lütfen (Ya da sürekli doktoruna sorun, o mutlaka bilir). Babanızın sağlık durumu o cetvele göre maluliyeti gerektiriyorsa, evet, babanız malulen emekli olabilir. Bunun için sigorta müdürlüğüne başvuru yapması yeterli...

mrh hocam iyi günler

ben bu gün sgk baş vurdum babamın malulen emekli olabilmesi için bana bi tane evrak verdiler tahsis talep ve beyan tahhüt belgesi verdiler bunu doldur dedi
bi de babam akçiğer kanseri olduğu için patolojı sonuçlarını getir dedi
onların hepsi hazırladım başvurcam
2220 gün de var öğrenmek istediğim en az maaş ne kadra olur
bide maluluk aylığı her aymı ödeniyor

şimdiden teşekkür ederim

Mehmet Taş
cevabınızı ozelden yollamıstım

Cumlemızden inşallah hakkınızda hayırlısı olur.

arkadışın biri bana dedi en fazla aylık 130 ytl falan alır dedi onun için kafam karıştı bide 3 ayda bir alır de maaşını kafam karıştı onun için sizi rahatsız ettim

Ssk malülen emekli maaşı her ay 700 tl ile 720 tl arasın alırlar . ssk taban maaşı alır.

O belkıde 2022 maası ıle karıstırmıstır kı o bıle o kadar dusuk degıl

mrh iyi günler benim bir sorum olacaktı

babam malulen emekli olabilmesi için sgk başvurdum sgk bir evrak verdi hastaneye götürdüm rapor için hastaneye raporu verdi oran olaral belirtmemeiş sadece şu yazıyı sgk ya yazdı raporunda

karar: hastanın halen sistemik kemoterapi tedavileri ve ayaktan takipleri devam etmektedir bu durumuyla maluliyeti yönünden bölge sağlık kurulunca değerlendirilmesinin uygun olduğunu oy birliği ile bildirir sağlık kurulu raporudur.

benim sormak istediğim bu yeterli midir emeklilik için

bi de bu gün evraklrı verince bölge müdürlüğüne göndercez dediler numaraları incelenecek dedi size haber verirler dediler
sizce ne kadar zaman içinde haber verirler çünkü sigortası kesilmiş tedavisine devam etmemeiz için en az bir ay içinde oynalanması lazım

teşekkür ederim

Üst Alt