Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1987 SGK girişim, %45 raporum, 2500 prim günüm var. Ne zaman emekli olabilirim?

yadigar65

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben yüde 45 özürlüyüm artı vergi indirimin den yararlanıyorum SGK 1987 girişim var. 30.03.1965 doğumluyum.Günüm 2500. kaç yaşında emekli olabilirim acaba ? Askerlik günümü saydırsam emekli olurmuyum peki ? 18 ay askerlik yaptım.

CEVAP VERENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

sayın sahır askerlıge saydırısanız 2500+540 artı 560 gun dah prım odeyerek 3600 gun ıle ısdedıgınız zaman emeklı olablırsınız
not:askerlık borclanmasını sıgortan aktıf ıken borclanın verdıgım bılgıler dahılınde emeklı olabılırsınız
SOSYAL GUVENLIK DESTEK PRIMI ODEYEREK DE emeklı oluca calısabılırsınız dıledıgınız taktırde

Aynen Fulya'Nın yazdığı gibi, askerlik borçlanması yapıp, sonrasında çalışan statüsünde prim ödeyerek toplamda prim sayınızı 3600'e tamamlarsanız, hemen erken yaşlılık emeklilğinden yararlanabilirsiniz

Not: SSK çalışan statüsünde emekli olacağınızı varsayarak söyledim bunları tabii

Bilginiz için çok teşekkür ederim ama Ben şuanda çalışıyorum. bu askerliği saydırmasam kaç yaşında emekli olabilirim acaba ? 1965'liyim.ve ssk lı olarak

yadıgar 3600 gununu doldurdugun zaman dılekcenı ver engellılerde yas sınırı yok borclanmayı yapın bır bucuk sene sonra emeklı olursunuz suan yaparsanız 2013 un sonlarına dogru emelı olursunuz prımını 3600 u tamamladıgın gun emeklısınız

Primlerinizin 3600'e tamamlanması gerek. İsterseniz çalışıp tamamlayın, isterseniz askerlik borçlanması yaparak. Bu sizin bileceğiniz bir şey... Ne zaman primler 3600 olur, o gün emeklilk talebinde bulunabilirsiniz...

Üst Alt