Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1990 sigorta girişim ve %90 raporum var. Emeklilik şartlarım nelerdir?

sahaf1972

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
arekadaşlar sgk aşagıdakı dılekceyle baş vurdum gıne tatmın kar cevap gelmedı

Soru : 01/08/1990 ssk gırışlıyım doğum tarıhı 15/03/1972 yatan gun 3644 yatan pırım 139.400.40 tl acıklama: bırıncı derecede % 90 .sakat raporum var vergı ındırım hakımdanda yararlanıyorum SORUM. 1 yukarda belırtığım konuyla alakalı emeklı olma hakım olup olmadığını 2 şayet emeklı olma hakım varsa bağlanacak maaş ne kadar olabılır 3 .emeklılıkten sonra calışma hakım varmıdır destek pırımını ödeyerek benı ayrıntılı bır şekılde aydınlatırsanız sevınırım duyarlılığınız ıcın teşekur ederım

Cevap : Kurumumuza Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında yapmış olduğunuz başvuruya ilgili birim tarafından verilen e-posta cevabı aşağıda sunulmuştur.
talebinizin değerlendirilmesi için( bırıncı derecede % 90 .sakat raporum var vergı ındırım hakımdanda yararlanıyorum ) bu belgenizin aslı ile son çalıştığınız sosyalgüvenlik merkezine belgenizin aslı ile müracaatınız gerekmektedir.
Bilgilerinizi rica ederiz.​

calıştığınız sosyalguvenlık belgesı olarak neyı kast edıyor? benım elımde ssk sıcıl no var. o paragrafı anlamadım. ızahını yapacak arkadaştan yardım beklıyorum

Şu anda emekliliği hak etmişsiniz. En son çalıştığınız işyerinin bağlı olduğu sigorta müdürlüğüne emeklilik için başvuru yapabilirsiniz.
Maaşı tahin etmek mümkün değil

Arkadaşım o dediği belge defterdarlığa gitmiş olan sağlık kurulu raporu ve defterdarlığın işyerine yazdığı yazının aslı ve şu an çalışıyorsan işyerinden alacağın iş çıkış belgenle birlikte kimlik fotokopin yeterli olacaktır.

Üst Alt