Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1992 Tarım Bağkur giriş. %44 raporum var. Emeklilik şartlarım nelerdir?

insanhakları

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 1957 doğumluyum 1992 de tarım bağkura kayıtlıyım 2008 de bir borçlandırma yaptım az da olsa ödedim son yıllarda şu 1 ve 2 yıllarda kapandı bunu memeleketim erzincana tarım bağkura gidersem geçmiş günleri geriye dönük açtırabilirmiyim %44 raporluyum bu şartlarlan nasıl emekli olurum cevabınızı beklerim

Bağ-kur a gidip iptal ettirdiyseniz geriye dönük ödeme yapamazsınız.Ödemeyi kestiyseniz yeni çıkan yasadan faydalanarak borcunuzu taksit lendire bilirsiniz...

emeklilik

Teşekkür ederim Özürlü Haklarından Nasıl faydalanabilirim %44 raporum var ben emekli olmak istiyorum 20 yıllık sürem var borcu ben kapatmadım kendileri kapattı taksitlendirdim ödüyemedim 1 taksit ödedim daha ödeyemedim ondan bahsetmiştim ben şimdi ise ben erzincan tarım bağkura gidiyorum &44 özürlü engelli raporum var orası ne yapacak bilmiyorum 3ncü derece özürlülere hizmet süresi ne kadar lazım kaç yıl bunları cevaplasanız çok memnun olurum herşeyi öğrenip yeni gitmem lazım erzincanca

%40 ilâ yüzde 49 arasında olduğu anlaşılan sigortalılar, en az 18 yıldan beri sigortalı olmaları ve 4680 gün prim yatırmaları halinde erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanabilir.

Üst Alt