1973 doğumluyum
ilk işe girmem 1993 yılı sıgorta gırışlıyım.
1995 yılında emekli sandığına tabiydim..uzman çavuş olarak hep güneydoğuda görev yaptım
2000 yılına kadar çalıştım görevimi ifa ederken askerin nöbete uyuması sonucunda kazayla yaralandım .muracatlarım sonucunda vazife malullüğüm red edildi.adimaluluk kararı verildi..
2004 yılında tarım bakanlığında işçi sutatusunde 2008 yılına kadar çalıştım .işin ağır olması sebebiyle işten kendı rızamla ıstifa etim.
emekli sandığı hızmetım : 1.825 gün
SSK.hizmetim : 1.460 gün
askeri borçlanmam : 600 gün
-----------
toplam gün 3.885
1- yeni torba yasadan görev esnasında yararlananlar vazife malulu sayılır dıye duydum.doğrumudur? bu yasada mevcutmudur?
2-3600 gün ve 15 yıl şartlarımı doldurmuşum nasıl emeklı olabılırm.
3- daha önce emekli sandığı hakımda adi maluluk kararı vermıştı.
bunları göz önunde bulundurarak en kısa zamanda ve nasıl emeklı olabilirim.
bu konuda bılgı sahıbı arkadaşların yardımına ihtıyaç duymaktayım.saygılar
ilk işe girmem 1993 yılı sıgorta gırışlıyım.
1995 yılında emekli sandığına tabiydim..uzman çavuş olarak hep güneydoğuda görev yaptım
2000 yılına kadar çalıştım görevimi ifa ederken askerin nöbete uyuması sonucunda kazayla yaralandım .muracatlarım sonucunda vazife malullüğüm red edildi.adimaluluk kararı verildi..
2004 yılında tarım bakanlığında işçi sutatusunde 2008 yılına kadar çalıştım .işin ağır olması sebebiyle işten kendı rızamla ıstifa etim.
emekli sandığı hızmetım : 1.825 gün
SSK.hizmetim : 1.460 gün
askeri borçlanmam : 600 gün
-----------
toplam gün 3.885
1- yeni torba yasadan görev esnasında yararlananlar vazife malulu sayılır dıye duydum.doğrumudur? bu yasada mevcutmudur?
2-3600 gün ve 15 yıl şartlarımı doldurmuşum nasıl emeklı olabılırm.
3- daha önce emekli sandığı hakımda adi maluluk kararı vermıştı.
bunları göz önunde bulundurarak en kısa zamanda ve nasıl emeklı olabilirim.
bu konuda bılgı sahıbı arkadaşların yardımına ihtıyaç duymaktayım.saygılar