Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1994 SSK başlangıcım ve 4562 prim günüm var. Emeklilik..?

isoduzce

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu vergi indiriminin şartları var.

Benim durumum: 17 şubat 1994'de sigortam ödenmeye başladı.
4562 gün pirim oldu
18 eylül 2009'dan beri çalışmıyorum
%62 sürekli raporum var

17 şubat 2010 tarihine kadar bir işyerinde çalışmam gerekiyor mu yoksa çalışmadan 17 şubatta sgk'ya mı başvurmalıyım.

16 yıllık sigortalılık süresi durumu!

Çalışma hayatınızda vergi ind.belgesi aldınız ise çalışmadan bekleyebilirsiniz...(yani Raporunuz ankaraya gidip onaylanıp geldi ise..)..
Vergi ind. hakkı kazandınız ise gününüz doldugu zaman kuruma müracat ederek emekli olabilirsiniz....

ilker tşk ederim bekliyeceğiz kısmet olursa.:D

emeklilik için başvursammı

arkadaşlar 17 şubat itibariyla emekliliğim dolmuş durumda 1.5 sene önce vergi indirimli %62 sürekli rapor aldım ankara 1 sene sonra kontrol verdi 1 sene sonra tekrar rapor aldım %55 ve 31/12/2009 yılında düzce def. ankaraya göndermiş fakat 2 ay geçti düzce defterdarlığına cevap gelmedi ben emeklilik için sgk ya başvursammı yoksa raporumu beklesem yardımcı olurmusunuz bilgisi olanlar paylaşsın lütfen

Defterdarlığa gidip sorun bence. Vergi indirim hakkı elde ettiğinize dair yazı gelsin, sonra emekliliğe başvurun. Yoksa emeklilik işlemlerinde karşılıklık çıkar...

Üst Alt