Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1D35 Dinamik ayak kullanırken gelen ses..?

DURMUŞ86

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar 1D35 Dinamik ayak kullanıyorum

ortopediurunleri_clip_image074.jpg

ama bu ayakdan cat cıt sesler geliyor karbon ayak olmasına rağmen bundan mı kaynaklanıyor çözemedim
medikalci de bi anlam veremiyor bu duruma
otto bock firmasından alındı
bilgisi olan veya bu durumda daha gelişmiş ayak modeli varsa yardımcı olabilir mi.

Yardımlarınız ve ilğinize şimdikden Teşekkürler.

Merhabalar,

eğer ayağı alalı 2 yıldan az olduysa, yani garanti süresi devam ediyorsa.
OttoBock firması bunu Almanya'daki genel merkezine gönderebilir ve orada yapılan kontrollerden sonra sorunun kullanıcı hatasından kaynaklanmadığı tespit edilirse gereken tamir işlemi yapılır veya ürün yenisi ile değiştirilir.

çıkan seslerin nedeni ise topuk yüksekliğinin değişmesi olabilir, yani örneğiz ayağı dışarda ayakkabı ile, evde yalınayak kullanırsanız, topuk yüksekliği değiştiğinden dolayı bu sesler çıkıyor olabilir.

Ayrıntılı bilgi almak için OttoBock genel merkezini arayabilirsiniz: 0212 356 50 40

Teşekkürler
İlk ayak 1,5 yıl kullandım bu süre zarfından sonra sesler gelmeye başladı ve ayak kırıldı. Almaya'daki genel merekeze gitti ve yenisini gönderdiler. Yalnız gönderdikleri yeni yani sıfır ayak 1 hafta olmadan gene sesler gelmeye başladı. asıl sorun bu işte ilk ayak 1,5 sene 2. sıfır gelen 1 hafta bile olmadan ilk takdığım günden beri ses geliyor gene

ilk taktığınız günden ber ses geliyorsa, bence fazla zaman kaybetmeden hemen bildirin, sonuçta eğer aynı sorunsa ve daha önce yenisi ile değiştirilmişse, yine değiştirirler diye düşünüyorum..

Merhaba arkadaşlar

1D35 ayak boyu 26 ile 30 arasında ise 100 kg ma kadar olan kullanıcılar için uygundur. Eyer tekrar içinden ses geliyorsa kırılmış olma ihtimali yüksektir. En kısa zamanda firma ile iletişime geçmenizi bende tavsiye ederim. Aktiviteleriniz arasında oldukça aktif sporlar var ise bu ayak size düşük seviyede kalıyor olabilir. Bu tür ayaklar yüksekliklerden atlama amaçlı değildir. Protezinizdeki kurlum da tekrar kontrol edilmelidir. Ses eyer hala ayaktan geliyor ise diğer arkadaşında söylediği gibi reklamasyon yapılmasında fayda var.

sayın arkadaşlar bernde diz altı aktif vakumlu harmoni kullanıcısıyım ve cumartesi kırıldı medikalçime gittim aradılar yalnız öğleye kadar çalıştıkları için pazartesi çağırdılar pazartesi gittik ve ayağı değiştirip eskiyi almanyaya gönderdiler ve ordan gelen cevaba göre bilgi verecekler ama ayağı şu an sıfırı ile değişti ve beni mağdur etmediler

Üst Alt