Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıl süreli SSK emeklisi kontrol muayesine 1 yıl kala sevk alabilir mi?

Konular
14
Reaksiyonlar
22
Merhaba arkadaşlar 1 yıl süreli vergi indirimi ile emekli oldum ssk dan.Gecrn sene kontrol muayenesi ne girdim.Raporum iki yılık çıktı.2 yıl sonrası na kontrol şerki konuldu. Mevcut rahatsızlıklar yanında kronik farklı hastalık çıktı.ögrenmek istediğim ssk raporun bitmesine 3 ay kala hastaneye sevk veriyor diye biliyorum.Ben 8 ay öncesinden ssk ya gidip ek hastalıklar çıktığını beyan Edib erken sevk ala bilirmiyim hastaneye bu konuyu ssk ya sormadım henüz.Burada konu açtım belki fikir sahibi Olan arkadaşlar vardır diye.Prosüdür nedir nasıl işler bilgi sahibi arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

Merhaba bu arada bizde Galatasarayliyiz 😃.
Şimdi gelelim soruna en az 3 ay diyor SGK ben malullük aylığı alirken 6 ay kala basvuruyordum o şekilde bile zor yetişiyor düşün yani.

erkandomur yönetmeliği tam olarak bilmiyorum. Normalden 3 ay kala kontrol için eve yazı gönderiyorlar.Ben 8 ay önce müracaat etsem sevk yazısı ala bilirmiyim hani.Neden etken müracaat etmek istiyor sun diyecek olursan.Hastaliklarıma ek uyku apnedi rahatsız lıgı çıktı.Bu sever alacağım raporun sürekli olacağını düşünüyorum.Kontril şehri olması emeklilikte kafa takıntısı bir an önce erken heyete girip şu rapor işini son kez girme temennisi ile halletmek istiyorum.Bu arada bu sene lig çekişmeli gidecek gs ve fb arasında hak eden şampiyon olsun.Yanlız depremler den donra futbola olan ilgimiz azaldı.

@fenerliyizz,
Hayırlı olsun kardeşim. Sgk 1 ve 2 kontrolden sonra süresiz rapor verilmesi durumunda kontrol kararını kaldırır.
Rapor süreli olarak verilseydi tekrar 3.kontrol de tekrar istenir.
Sgk her zaman süreli rapor kontrolü yapar.
Süresiz rapor kontrolü %1 ihtimaldir.
👍👍

Üst Alt