Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2000 prim günüm ve %46 raporum var. Ne zaman emekli olabilirim?
ilk sigortalı oluşta 18 yaşınızdan gün almış olmak kaydı ile 3.derece vergi ind. hakkınız olduguna göre;
19 yıl 4240 güne tabisiniz..
2022 yılında emekli olmaya hak kazınırsınız.
ilker abi verdi indirimi raporunu geç çıkardı diye mi emekliliği o kadar gecikiyor arkadaşımızın ...
mesela benim ssk başlangıç yılı 2002 ama vergi indirimi raporumu ekim 2005 te aldım. benim de 2000 gününe yakın bir zaman pirim günüm var. bende mi 2022 yılında emekli olucam..
03.10.1982 doğumluyum.o zaman tam 19 yılı tamamlamakmı gerekiyor.ama sgk'nın sitesinde 15 yıl olarak gösteriyor ama.biliyorumki yasa değişti ama.çelik arkadaşım sen benden şanslısın bu duruma göre,benden 1 yıl önce emekli olaçaksın.))
ben genç yaşta emelilik istemiyorum. genç yaşta emekli olupta ne yapıcam allah aşkına. bu arada yasalar değişti galiba. emekli olanları çalıştırmıcaklarmış daha.
geçenlerde belediye başklanlığına gittim görüşmeye. bana dedi ki, başbakanlıktan gelen yazıya göre bütün her yerde kadrolarda %40 düşüş olacak. bu %40 ların bir çoğu da emekli olanlar. emekli olanlar çıksında yeni nesiller yetişsin v.s. laflar söyledi.
bu arada senin bilgilerine baktımda sen benim doğumgünümde üye olmuşsun. yani daha yenisin aramıza hoşgeldin...