Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2000 sigorta girişi ve %47 vergi indirimi ile emeklilik şartlarım nedir?

tayfun7

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba Temmuz ayında vergi indirimi için vergi dairesine başvurdum. İlk raporum %38 olarak geldi bu oran gelir gelmez itirazımı yaptım.
2. rapor %58 oran toplamona rağmen Balthazard hesabı ile %47 SÜRESİZ olarak geldi. Akabinde tekrar vergi dairesine başvurdum çünkü ilk başvurumdan dolayı
hak kazanamadığıma dair tebligat şirketime ulaşmıştı. E devlet üzerinden engelli kimlik kartıma başvurdum ertesi gün beni arayıp kartımı teslim ettiler.

STAJ İLE 4A TESCİL BAŞLANGIÇ : 14.09.1998

FİİLİ İLK PİRİMİN YATTIĞI HİZMETE BAŞLAMA TARİHİNİM : 20.04.2000

SİGORTALILIK SÜREM : 24 yıl, 2 ay, 11 gün

PRİM ÖDEME GÜN SAYIM : 4747 GÜN

Sizce rapor oran Ankara'dan raporum oranı düşerek gelir mi bazı kişilerde bu şekilde düşen oranlar olmuş ? ( Balthazard zaten düşürdü daha düşer mi ? )

Sgk ya başvurunca sgk nın beni tekrar heyete sokması ihtimali var mı ?

Süresiz rapor olmasına rağmen bazı kişileri ara ara kontrol heyetine sokuyormuş, benim benim raporda engel grubum SÜREĞEN (KRONİK) olarak görünüyor sizce çağırılır mıyım ?

Şuan başvuru Ankara engelliler müdürlüğünde sgk aşamasına geçmedim bundan sonraki süreçler nasıl ilerleyecek bilgisi olan yazabilir mi ?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM.

@tayfun7,

hayırlı olsun zaten 3. derece vergi indiriminden faylanma durumunuz var hakkınızda hayırlısı olsun işlemler yaklaşık 20 güne yakın sürüyor

Üst Alt