Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2002 sigorta girişi ve %78 raporla ne zaman emekli olabilirim?

honest

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merb bülent abi

ben %70 ile çalışan bir engelliyim. bana dediler ki vergi indirim kağıdını al yoksa emekli olamassın
2006 yılında vergi indirim için hastaneye gittim hastane bana %80 rapor verdi ankaraya gönderdik %78 geldi 2. derece sakatlı vergi indiriminden faydalanabilirsiniz diyor

benim sgk giriş 15:03:2002 den ama toplam 4:5 yıl tam gün var
şimdi ben kaç yılda emekli olabilirim
bid e özürlüler için 1800 günde emekli olunur diyorlar malülen, bu doğru mu

malül emeklilik başka iş seninki başka en saglıklısı vergi indirimi kagıdınla sgkda toplattır günlerini

06.08.2000-05.08.2003 arasında sigorta başlangınızın bulunması ile 2. derece vergi indiriminden 17 yıl, 8 ay 3920 prim yatırıması ile erken emekli olabilirsiniz.

Malülen emekli olabilmek için ilk sigortalı olduğunuzda malül olacak derecede rahatsızlığınız bulunmaması gerek, eğer bulunmuyorsa, 10 yıl sigortalılık süresi 1800 iş günü ile 5510 sayılı kanuna göre malülen emekli olabilirsiniz.

Üst Alt