Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2002 SSK girişim var. 2005'ten sonra Bağkurluyum. %49 raporla emeklilik..?

intro23

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben 2011 yılında % 49 rapor aldım..size sorum olucak benim ssk girişim 2002 yılı.. ama 2004 e kadar calısmadım askere gittim.askerliğimi 4 ay yaptım..4 ay ıcınde rapor aldım..sonra geldım kendıme ısyerı actım..2005 den beri bagkurumu duzenlı oduyorum...18 yıl hizmet suresınden sonra emeklılıge hak kazanıyormusum..2002 -2012 , 10 yıl edıyor..buna gore ben 8 yıl sonra emeklı olabılecekmıyım yoksa bunun baska bı hesaplaması varmı ? yardımcı olursanız cok sevinirim..ben siteyede yenı uye oldum.raporuda yenı aldıgım ıcın cok tecrubesızım hıc bır bılgım yok..hepinize sımdıden tesekkur ederim

Vergi indiriminiz varsa Hizmet Birleştirmesi yapacaksınız Ssk ile Bağkuru Birleştireceksiniz 2020 yılında emekli olabilirsiniz Bağkurdan;

bagkur.PNG

Bağ-kur lu olarak çalışanların vergi ind. hakkı almasına gerek yok prim ve gün şartından sonra kuruma müracaat ederek yeni rapor almalısınız ve % 40 ve üzeri olur ise emekli olursunuz...

2002 yılındaki ilk sigortalılık ttarihinde 18 yaşını tamamlamış idiyseniz, sigorta başlangı. tarihi o olacak. O tarih üzerine üstteki tablodaki yılı ekleyeceksiniz, o zaman geldiğinde yine üstteki tabloda belirtilen prim gün sayısı da tamamsa, sgk sevki ile hastaneye gidip rapor aldığınızda erken Yaşlılık emeklilğinden yararşanacaksınız.

Üst Alt