Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2004 SGK girişim, %42 raporum, 1800 prim günüm var. Ne zaman emekli olabilirim?

afyonlu çocuk

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
slm önceliklle herkese benim özür oranım yüzde 42 vergi indiriminden yararlanıyorum yüzde 49 olarak 24.04.2004 sigorta girişim var toplam pirim günüm 1800 gün ne zaman emekli ola bilirim yardımcı olursanız sevinirim

sayın afyonlu sitenin alt başlıklarında konu hakkında bilgiler ve çizelge mevcut bunları bir okursan bulabilirsin. özellikle oturan boganın cevaplarında var. saygılarımla.

yinede sana bir cevap yazayım. 20 yıl ve 4400 gün prim ile yaş sınırı olmadan emekli olursun.

Yani, 2024 yılında en az 4400 gün priminiz da varsa, emekli olabileceksiniz.

tşk ediyorum benim emekli olurken tekrar vergi indirimine girmeme gerek varmı rapor için

Vergi ind. hakkı kazandığınız için tekrar rapor almayacaksınız prim ve gün şartlarını tamamladığınız vakit kuruma emekli olmak için müracaat etmeniz yeterli.

askerlik borçlanması yapabilirmiyim sakatlığım askerlikten sonra oldu sigorta girişimde askerlik sonrası

Evet, askerlik borçlanması yapabilirsiniz. Sigorta başlangıcınız borçlandığınız süre kadar geriye çekilir.

Üst Alt