Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2004 sigorta girişi ve 3. derece vergi indirimi ile emeklilik şartlarım nedir?

Ersey

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
4
1997 şeker unsilinsiz boyun fıtığı emelyatinda bir adet boyna inpilat takıldı aldığım rapor %48 sürekli vergi indirimi sürekli Ankara'dan geldi 2024 Ocak ayinda emekli için başvurabiliyorum toplam gün 5200 SSK işe giriş tarihi 2004 Ocak

emekli için basvurursam tekrar rapor yenile diye istenebilir mi?
ne yapacağımı bilmiyorum normal şartlarda 7000 gün istiyor 60 yaş yada 4 _5 yıl sonra bunlar çağırdı hele raporunu yenile ve düşürdüler arkama baktığımda yaşım geçmiş dünya kadar SSK boşluğu 50 den sonra nasıl doldurayim SSK pirimleri sizin siteyi okudukça bu tamiyle bu işin içinde risk olduğunu anladım ha gerçekten calisamicak durumda olanlar bu riske tabi değil ama benim gibi 3 cu dereceden engeli olanlar bu korkuyu yaşıyor sizce emeklimi yoksa pirimlerimi doldurmaya devamı edeyim

bu sorunun cevabı önemli benim için önemli???????

ben 4.evreyim metastaz ve bir ton rahatsızlığım var bana 2 yıllık verdiler.kou bacağı eli kopana bile uzuvları çıkacakmış gibi 2 yıllık veren sisteme size ne verir ne olur hepsi risk ancak ve ancak gidince belli olur

Ersey

Vergi indirim hakkı sürekli ise emeklilik de %90 sürekli olur. Bence tereddüt etmeden emeklilik başvurusu yapın. Baktınız ki kontrol koyuldu, sosyal güvenlik destek primi ödeyerek çalışmaya devam edersiniz, günü gelince yeniden kontrol ile emekliliği uzatırım o zaman karar verirsiniz...

Arkadaşlar benimde 48 vergi indimli süresiz raporum var bu ocakta emeklilik için baş vurabilirim yanlız şuan çalıştığım iş yerinde dört yıl kadar çalışıyorum engeli olduğumuda is veren bilmiyor dört yılda vergi indirimden yaralanamiyorum çünkü engeli gozukmuyorum burda soruma gelince ocakta emeklilik için SSK baş vurdugumda vergi indirimin olduğu halde raporunuyenile veya emekli olmasın diye bir şey isterlermi

ilk SSK girişim 2004 günüm 5300 rapor %48 vergi indirimli süresiz yukadaki msj eklemedim

Ersey emekli olurken vergi indirimi belgesi ile başvuru yapacaksın ssk ya.Ssk senden vergi indirimi yazısı ister zaten engelli raporu istemez.Vergi indirimin sirekli ise geçerli dir tekrar istemezler.İsyetinde emekli olduktan sonrada çalışma hakkın var. Isyeride kabul ederse tabiki.Vergi indirimi sürekli olduğu için emgelli enekliligin de sürekli olur muhtemelen.

Ersey özel sektörde 4 yıldır çalışıyorum diyorsun. Ocakta vergi indirimi ike ssk ya basvrtunu yap emekli olur yazısı ile isyerinin insan kaynakları ile görüş icerdev4 yıllık kıdem tazminatın var.Emekli olacağın için bu parayı almak hakkın var.Emekli olduktan sonra aynı isyerinde Soysal Güvenlik Destek Pirimi ile çalışmaya devam edersin.Kaldıki engrllibrwporun var isyeri seni engelli statüsünde gösterir devlete vergi az öder.SSK seni kontrol muayenesine itelde çağırma olasılığı düdükler olsa var. Hem çağırsa nolacakki senin hastalıkların kronik neyindrn korkuyorsun günü gelince basvurunu yap.emekli ol.Isyeri çalıştırma sa bile başka işte çok rahat çalışırsın emrkli statüsünde avantajı da var.kwlifiye elemansan zaten udyeri seni bırakmaz devam dder çalıştırmaya

Emeklilik başvurusu

Arkadaşlar ben 12/01/2024 emeklilik başvurusu yapabilirim SSK ilk girişim 12/01/2004 toplam gün sayısı 5300 toplam engel oranı %48 sürekli emeklilik başvurusu için izlenmem gereken yol ve ne tür evraklar lazım bende sadece 48 engeli raporu var başka bir şey yok

Ersey

Konuyu daha önce açmışsın zaten yukarda arkadaşlar gerekli bütün cevapları vermişler. Aynı soruları tekrar tekrar tekrar tekrar soruyorsun. 12 ocakta 20 yılı tamamlıyorsun işte. 15 Ocak gibi gidip vergi indirimi belgesi ile başvuruyu yapacaksın bu kadar.

Sadece vergi indirim belgesi yeterli emekli olmak için

30/01/2024 emeklili için SSK başvurdum sizce nekadar zamanda sonuclanilir ev takibine baktiğimda bir hafta oldu SSK da dosya beklemede yaziyor

Enrkli dilrkceni verdiğin gün başlar emekliliğini 01.02.2024 itibari ile muhtemelen şubat sonunda ilk maaşını alırsın yetişmezse martta iki aylık olarak alırsın

Üst Alt