Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2004 sigorta girişi ve 3. derece vergi indirimi ile ne zaman emekli olurum?

aliismetgolcuk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, benim 2005 tarihinde %49 raporum bulunmaktadır. Gelirler Vergi Dairesi Başkanlığı bu raporu kabul etmeyip, tekrardan rapor çıkartmamı istediler. Geçen hafta hastaneye gittim. Heyete girdim,muhtemelen aynı verecekler. Sonucunu ise Haziranın ilk haftası alacağım. Sizlere sorum; Vergi muafiyet yazısını aldım mı erken emekli olabilirmiyim?
Ssk giriş tarihi: 2004 - Ssk Gün: 2000 gün. Kaç yılda emekli olabilirim acaba.
Hastanede birkaç kişiyle görüştüm, adamların özürlü raporu varken bile, SSK il müdürlüğü emeklilk için ayrıca bir rapor istiyor. Bu doğrumudur? yardım rica...
ALİ GÖLCÜK
0534 214 92 16

3. dereceden vergi indirimi hak edeceğinizi varsayarsak, emeklilik için (gün/ay/2004 +) 20 yıl sigortalılık süresi ve en az 4400 gün prime tabisiniz.

Vergi indirim hakkını elde ettiğinizde, bu size emeklilik zamanı geldiğinde otomatik olarak emekli olma hakkı sağlayacak. Yeniden rapor vb. işlerle uğraşmayacaksınız (tabii, 4s ssk statüsünde emekli olacğaınızı varsayarak yazıyorum bunu)

Üst Alt