Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2004 sigorta girişim ve %41 raporum var. Emeklilik şartlarım nedir?

Özgür yalnızefe toplam sigortalı çalıştığın toplam pirim günün ne kadar hwngi statüde yattı sigortan?Sigorta giris tstihinr göre 4a sigorta kolu kapsamında 4240 gün sigortaya ihtiyacın var almıs olduğun raporunda vergi indirimi alman gerekiyor şayet almamış san.Elbetteki %41 rapor 3 dereceden şartları yerine getirdiğini takdirde emekli ola bilirsin.4a statüsünde

2008_oncesi.PNG

4a 4341 gün var sigorta gün sayım 19 yıl olmak üzere s

Birde raporumda keskin görmeyi gerektiren işlerde çalışamaz ibaresi var mesleğim kaynakçı işyerine verirsem çalıştırırlarmı acaba

Özgür yalnızefe

Sakatlık Oranı Cetveli'ne göre %40 ve üzeri rapor ve ona istinaden de defterdarlıktan vergi indirim hakkı elde ederseniz, (10.10.2004 +) 19 yıl sigortalılık süresi ve 4240 primle emekliliği hak ediyorsunuz.

İş güvenliği açısından kritik mi emin olamadım.

merhaba şartlarınız tutuyor ise vergi indiriminiz var ise SGK ya gidiyorsunuz şartlarıniza bakıyorlar ok dedikten sonra emekli olabilir evragi alıp iş yerinize gidip çıkış istiyorsunuz sonra SGK gidip emeklilik başvurusu yapıyorsunuz bu kadar

Ahmet bey sgk babana vergidairesine gitmem gerek digini söyle diler bizimle alakalı değil dediler

vergi dairesine vergi indirimi için başvuru yapacaksınız,sonra vergi indiriminiz onaylandıktan sonra diğer yazdığım şekilde SGK basvuracaksiniz

zaten SGK ya başvuru yapmanız lazım diye belirttim yukarıda SGK sizi neden vergi dairsine gönderiyor o kısmı anlamadim

evet 10.10.2024 tarihinde emekli olmak için başvuru yapabilir, muhtemelen kontrol muayene şartlı emekli olacak raporu sürekli ise vergi indirimide sureklidir

Onu bende anlamadım 20 yıl 4500 günü doldurdum vergi indimibden yararlanıyorum Sgk ya gittiğimde biz malülen emekli ederiz siz vergi dairesine gitmeniz gerekiyor dedi çalışan beni yanlış yönlendirdi sanırım

aynen hata olmuş üstad sen SGK gidiyorsun elinde engelli raporu fotokopisi ,ve vergi indrim evragi fotokopisi bununla gidiyorsun SSK emeklilik servisine onlar seni başka bir servise gönderip günlerine ve yılına bakıp uygundur diye belirtiyor sende oradan emekli olur kağıdı alıp isyerine götürüyorsun onlar seni 08 kodla emeklilk koduyla çıkışıni verecekler sonra çıkış evraginla SGK ya gidip emeklilik dilekçesi dolduracaksin işlem bu kadar

Üst Alt