Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2004 yılında sigortalı oldum. %48 raporum var. Ne zaman emekli olurum?

murathendan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba, 16.07.84 doğumluyum ve 2004 yılı mayıs ayından itibarn aralıklı 1600 ssk prim günüm bulunmaktadır
yaklaşık bir sene öncesi %48 bir rapor almış bulunuyorum raporu aldıktan sonraki sigorta prim günüm 90 gün
vergi indirimi icin henüz bir başvuru yapmadım
Bu durumda ne kadar bir süre zarfı icersinde emekli olabilirim?

Ilgınızz icin şimdiden teşekür ederim

İkinci tablo yeni yasa için geçerli.1.Tablo ise vergi indirimi olanlar için geçerli.

valeciraptor
cokk teşekür ederim,
peki vergi indirimine başvurmam icin gerektiren bir süre varmı yoksa??Atıyorum emekliliğime yakın bir zamanda vergi indirimi icin başvuruda bulunduğum zaman herhangibi bir sorun yaşanırmı acaba??

Ya arkadaşlar 3,derece %40 vergi indirim raporum var ayrıca engelli raporu almama gerek varmı işkurumu için &60 verdilerdi tekrardan rapor almalımıyım İŞSE BAŞLANGIÇ TARİHİM 15-11-2002 BEN KAÇ YIL VE PRİM ÖDEYECEĞİM BİR BİLGİ VERİNİZ

adempeh;

19 yıl 4240 gune tabısın 15-11-2021 tarıhınde emeklı olabılırsın %40 ı almışsın bence tekrar denemen bısey ıfade etmeyecek malyeden onaylıysa bu raporun bu şekıl devam et derım

Saol edip bey yalnız sgk sitesinde ne zaman emekli olurum kısmında muliyetiniz varmı kısmında eweti secince 15yıl çıkıyor neden

oradakı malulıyet 1. derece yanı %80 ve uzerı ozur grubunu kapsıyor sen %40 ıle 3. derece muafıyete dahılsın

Üst Alt