Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005 yılında aldığım %60 özürlü raporum var. Vergi indirimi için yeni raporda derece düşer mi [Soru]

fsam

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
2005 yılında aldığım %60 özürlü raporum var. Vergi indirimi için yeni raporda derece düşer mi [Soru]

selam,
ben Kütahya'dan Fatih.

2005 yılı mayıs başında iş kazası sonucu Eskişehir osmangazi hast.nde tedavi gördüm. taburcu olduktan sonra iş yeri özürlü kadrosunda göstermeleri için özürlü raporu aldık ve % 60 oranında derece verdiler. şimdi vergi indiriminden yararlanmak için yeniden rapor çıkartırırsam bu derceyi düşürürler mi? düşürürlerse nasıl bir yol izlemeliyim? teşekkürler

Vergi indirim talebiyle defterdarlığa başvurmanız gerek. Bu oranı düşürseler de %40'ın altına inmez sanırım.
Hangi sakatlığa/hastalığa yüzde kaç oranında işgücü kaybı verileceği şu cetvele göre belirlenir: Cetvel

Bu arada, iş kazasından dolayı sürekli iş göremezlik ödeneği alıyorsun değil mi?

evet sürekli iş göremezlik ödeneğinden faydalanıyorum.

Ok. Almıyorsanız alabilirsiniz dicektim :)

bişey daha sormak istiyorum. vergi indirimi için alınacak raporu illa vergi dairesinin belirlediği bir hastaneye mi gitmek gerekli.
misal: ben kütahyadayım eşkişehirdeki tıp fakültesinden alabilirmiyim diye bir talepte bulunabiliyor muyuz vergi dairesinden?

tşkler...

Başvurduğunuz Vergi Dairesi sizi hangi Hastahaneye sevk ederse o Hastahaneye gideceksiniz.

Üst Alt