7 Ağustos 2012 Güncel: Bilgi Edinme biriminden gelen yanıt:
Beyler bayanlar bu rapor olayını ben bugün bir arkadaşımın söylemesi üzerine 183 ü arayarak sordum ve görevli bey bana şunu söyledi başvuru esnasında 2006 öncesi raporla başvuran kişiler atama sırasında raporunu tekrar yeniletecekmiş yani atama esnasında 2006 öncesi raporlar kazandığınız kurum tarafından sizden yeni tarihli istenilebilecekmiş ben bu haberle şok oldum tabi .
[FONT=Verdana]Bilgi edinme başvurunuz incelenmiş olup, başvurunuzda eski aldığınız raporun ÖMSS'den sonra yapılacak atamalarda geçerli olup olmayacağı sorulmaktadır.[/FONT]
[FONT=Verdana]Mevcut raporunuzda "süreklidir" ibaresi mevcut ise raporunuz geçerlidir.[/FONT]
[FONT=Verdana]Bilginize,[/FONT]
[FONT=Verdana]bilgiedinme.oyhgm@aile.gov.tr[/FONT]
Beyler bayanlar bu rapor olayını ben bugün bir arkadaşımın söylemesi üzerine 183 ü arayarak sordum ve görevli bey bana şunu söyledi başvuru esnasında 2006 öncesi raporla başvuran kişiler atama sırasında raporunu tekrar yeniletecekmiş yani atama esnasında 2006 öncesi raporlar kazandığınız kurum tarafından sizden yeni tarihli istenilebilecekmiş ben bu haberle şok oldum tabi .