Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 sigorta girişi ve ortopedik engelim ile emeklilik başvuru şartlarım nedir?

Dertli58

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Merhaba DEğerli Arkadaşalar,

%40 süresiz ortapedik raporum var. Tanı: (serebrovasküler )hastalığım şuan çalışıyorum sigorta girişim 2006- prim 4.218 yeni yasaya göre 18 yıl 4.100 olarak başvuru yapılıyor mu? Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor.

Son düzenleme:
Şubatta başlayacak...SGK daha yönetmelik gelmemiş...eğer yeni kanuna göre emekliliginiz yıl olarak yada prim olarak azalıyorsa birazcık bekleyin....

@sevals,
Evet azalıyor normalde 20 yıl 4.400 yasa çıkarsa 18 yıl 4.100 den emekli olrum diye düşünüyorum. sigorta girişim 2006- prim 4.218

Zaten bu ay bitti... Şubati bekleyin derim....hatta gitmeden bağlı bulunduğunuz SGK yi arayıp sorun...öyle gidin....yönetmelik geldimi benim yılım azalıyor ona göre geleceğim diye açıklayın....yardımcı olurlar...

Üst Alt