Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 SSK başlangıcım, 1060 prim günüm var. Ne zaman emekli olabilirim?

nefes

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mrb.
Ben 16 yıldır diyaliz hastasıyım. 14 yaşında diyalize girdim.
2006 sigorta başlangıcım. 1060 gün primim var.
Halen özürlü kadrosundan özel bir şirkette çalışıyorum. Vergiden muafım. %90 özürlü raporum mevcut.

Ne zaman emekli olurum.

Teşekkürler..

Ferda;
1.derece vergi ind.hakkın olduğuna göre
15 yıl 3600 güne tabisin
İlk sigortalı oluş tarihinde 18 yaşından büyük isen
ilk ssk girişi +15 yıl :

ilker bey cevabınız için teşekkür ederim ama 14 yaşında hastalandım. 14 yaşında sigortalı olunuyo muydu ki?
artı diyaliz hastalarından 15 yıl çalışma hakkını nasıl istiyolar aklım ermiyor. daha makul olama zmı bu devletimiz bizim gibilere merak edyorum:(
o zamana kadar yaşarmıyım ALLAH bilir:(

Maalesef Ferda. Malulen emekli olabilmek iin ilk sigortalı olunduğunda malul olmamak şart. Sense ilk sigortalı olduğunda zaten diyalize giriyordun...

Üzme kendini. Hangimizin ne zaman öleceği belli olmaz. Uzun uzun uzun bi ömür var önünde. Göz açıp kapayıncaya kadar emekli olursun...

Teşekkür ederim:( çok zor gibi görünüyo bana emekli olmam, inan çok acı bize verdikleri bu değer:(

Üst Alt