Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 SSK başlangıcım ve vergi indirimim var. Ne zaman emekli olabilirim?

neoplis

Üye
Konular
74
Reaksiyonlar
54
ilk işe giriş tarihi 2006 saglam olarak
iş kazası taihim : 2007 yılı
yüzde 50 özürlü raporu aldım ve tedaşda SSK LI İŞÇİ OLARAK İŞE BAŞLADIM
GEÇEN AY % 57 İLE VERGİ İNDİRİMİNE BAŞVURDUMÇ SENEYE KONTORL OLMAK ŞARTIYLA ONAYLANMIŞ. % 57

TÜM BUNLARA GÖRE BEN NE ZAMAN EMEKLİ OLURUM.

Şu aşamada elinizdeki vergi ind.hakkı ile emeklilik hak edemezsiniz.Bu hak size sadece maaşınız da 25. tl artış getirir.Kontrol sonucunda vergi ind. hakkı alamaz iseniz engellilere tanınan haktan faydalanarak erken emekli olamazsınız.

bu kontroller her sene mi devam edecek yoksa. seneye bir daha kontorl edilip onaylanırsa bitiyor mu vergi indirimi işi ve emeklilik sorunu

Sakatlık indirimi için kontrol muayenesinden sonra yine kontrol muayenesi şerhi ile sakatlık indirimi verilir mi, bilemiyorum. Özellikle psikoloji dalında verilen haklarda kontrol muayenesi çok sık oluyor...

Emeklilik için de (gün.ay.2006 +) 20 yıl sigortalılık süresi ve 4400 gün prime tabisin.

Üst Alt