Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 yılında geçirdiğim kaza sonucu OF'liyim. 1800 gün ile emekli olabilir miyim?

blue_41

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben temmemuz/2008 yılında trafik kazası sonucu t 10 kırığı dolasyısı ile o.f li yim...ve kazadan önce 900 gün ödenmiş pirimim var,ve sanırım askerlik borçlanması ile 1800 pirim doldurarak emekli olabiliyorum sanırım,ve (900+550=1450) şu an itibarı ile ve geriye kalan 350 gün ödemem halinde 1800 ile emekli olabiliyormuyum?????ve maaşım ortalama ne kadar olur bunu öğrenmek istiyorum.ve sitedeki bir arkadaşın mesajını okudum 350 tl gibi bir rakkamdan bahsediyor oysa ki ben ortalama 750,800 tl olarak biliyorum bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim...teşekkür edrim şimdiden arkadaşlarrrrr..

Evet, 1800 gün prime tamamladığında malulen emekli olabilirsin

Eski adıyla ssk statüsünde emekli olduğunda 750-800 TL emekli maaşı alırsın.

Not: Aman, sakın bağkurlu olma (isteğe bağlı prim yatırma). Yoksa emekli maaşın düşük olur. Çalışan (4a) statüsünde tamamla primlerini...

bülent,kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim,ve aynen dediğin gibi olacaktı azdaha,ben ssk ya gittim isteğe bağlı sigorta yaptırmak için yaklaşık bir hafta önce,yani pirimi mi tamamlamak adına,vede orada bazı sorunlar ile karşılaştım içler acısı malesef,ben gölcüklüyüm ve gölcüğümüze, ssk yeni bir şubesini açtı ve ben bu bahsettiğimiz konular için gittiğimde,birde ne göreyim içeriye giremiyorum derdimi anlatmak için,koskocaman bir merdiven ve sonrası malüm,allahtan arkadaşım yanımda ve içeriden bir yetkili çağırtttım inan bana tam yarım saat beklemek zorunda kaldım soğukta ne gelen var ne giden,ve sonra müdür bey geldi bana isteğe bağlı bağkur yaptımamı söyledi ve elime bir form tutuşturup çekip gitti:)ve allahtan daha sonra bir arkadaşımın beton santrali var aynı gün onunla karşılaştım ve durumu izah ettim o da saolsun beni özürlü kadrosun da sigortalı yaptı ve bağkurdan kurtulmuş olduk bilmeden şansa yaniiiiartık bundan sonrası hayırlısı...not:)müdür beye ilk anlattığım şey iese biraz sitem ederek merdivenlere niçin engelli vatandaşlar için bir giriş yöntemi yada bir rampa olmadığını söylediğimde bana ne dese beğenirsiniz...valiye yazı yazacakmışım da falanda filannn.. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlarr nediiimmm kii başkaaa..

Üst Alt