Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008'den bu yana Bağkurluyum. %58 rapor ile emeklilik şartlarım nedir?

seferade

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba
2008 den bu yana bagkurluyum.hala devam ediyorum.heyet 58 engelli oranı verdi.emekli olabilirmiyim.kosulları saglıyormu acaba

10. Ay

2008 4.5.6.aylar 4/a diyor hizmet dokumunde 10/11/12 de 4/b devam ediyor

Arkadaslar 2008 den buyana bagkurluyum.kalp kapak ameliyati oldum. Yuzde 58 oran verildi.bugun sgm ye gittim raporu verdim bakalim.is gucu kaybina gore agir orta hafif diye derecelendiriyormus.gunum doldu ama yaparlarmi emekli bilemiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba
Aort ve mitrak kapak hastasiyim ameliyat oldum hiper tansiyon ve bel fitigi var 58 oran aldim.ancak emeklilik icin çalisma gücü kaybı yeterli degilmiş emekli olamadım.sizce ne yapmalı itiraz fark edermi

4.ay 2008 baslangic bagkurluyum.gunumu hesapladilar yetiyor

@seferade,

Bağkur'dan engelli statüsünde emeklilik için SGK Hastalık Listesi'ne göre yeterli tanı alabilmek gerek. SGK sevki ile gidilecek hastanedeki tanının düzeyine göre emeklilik kriterleri belirlenecek:

bagkur.PNG

Üst Alt