Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2009 Bağkur girişim, %55 raporum var. Ne zaman emekli olabilirim?

atildertli

Üye
Konular
105
Reaksiyonlar
0
2009 bağ-kur girişim var ne zaman emekli olurum ??(daha çokk var çokkk) dimi... bu arada rapor %65

%65 raporun ile 15 yıl 3960 güne tabi olursun..
2009+15 :2024 yılında kuruma müracaat edecek kurum seni hastaneye sevk edecek ve %65 rapor alır isen emekli olacaksın.

emeklilik

%65 rapor 2 yıl primle malülen emekli olabilirmiyim olursam kaç para alırım ilk basamaktan yatırmıştım

İlk sigortalı olduğunda %60'ın üzerinde sakatlığın var idiyse, malulen emekli olamazsın. Emeklilik şartın yukarıda İlker'İn yazdığı gibi...

emeklilik

2009 bağkur girişim var o zaman rapor %25 şimdi %67 ye çıktı. çalışmam zor oluyo m.emkli olabilirmiyim

O zaman en erken malulen emekli olabilirisin malulen emekli olmak içinde 10 yıl 1800 gün hizmetin olması gerekli.2019 yılına kadar prim ödemeni 1800 güne tamamlayarak malulen emekli olmak için kuruma müracaatını yapacaksın..
Yalnız rahatsızlığınızda/hastalığınızda başka birinin sürekli bakımına muhtaç lık bir durum var ise 10 yıllık süre şartı aranmadan malulen emekli olabilirsiniz yalnız prim ödemeniz 1800 gün olmak kaydı ile..

2 yıl sonra malülen emekliliğim doluyo vergi indirimi aalmasam olamammı.kendi işletmem var. ilk önce di şuan g

Malulen emeklilik ile vergi indiriminin hiç bir bağı yok.

bağkur priimi

malülen emekliliğime 2 sene var kalan 800 gün primi peşin yatırıp hemen olabilirmiyim ?

Peşin ödeme yok 2 yıl içerisinde her ay ödeme yap..

malülen emekli

ben 2008 de bağkur lu oldum ozaman oran %15 di şimdi oran %67 ye çıktı... 2013 de malülen emekli olabilirmiyim.

Üst Alt