Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2009 toyota sürekli arıza veriyor ve tamir için bir ay diyorlar..? [Hukuk]

hdaglar

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
2009 model toyota otamatik araba aldım daha onüç bin kilometrede çokta iyi bakıyorum servis bakımı için servise gittim servise arabam dedim rapada tutup bırakıyor sorun var dedim debriyejde sorun vardı hal ettik dediler oysa sorun devam etti
bir daha kendileri arabaya bindiler rapada denediler kabul ettiler şindi bana diyorlar şazımanda vurma var totota ya bildilereceyiz şanzımanın ya tamamı yada bir kısmı deyişecek aracı en az 20-30 gun bizde kalacak
bende dedim bir gunde olsa arabasız kalmam madem oyle bana araç temin edin sorun giderene kadar araç ayıplı deyiştir aldğım gun den bu gune kadar kilima çalişmadı bir sefernde rekorda delik var deyiştidiler duzeldi dediler duzemedi
şindi diyorlar renli boyo bastık gaz öyle tesbit edip yapacayız
sizce ne yapmam gerekir

allah yardım etsin,geçmiş olsun.
toyotanın genel merkeziyle görüşün bence,aracın garantisi bitmemiştir tahminim ona göre birşey yapsınlar.bayiler bazen işgüzarlık yapıyor,siz bence direk genel merkeziyle görüşün.

2009 toyota sıkıntı yaşıyorum

2009 aldıgım toyota araç servise gittigimde rampada sorun çıkarıyor dedim dediler ki sorunu hallettik devreşteydi oysa sorun yine devam etti bir daha gittim kendileri araca bindiler arızayı kabullendiler bana dediler şanzımanda vurma var şanzımanın tamamı ya da bir kısımı degişecek araç bizde en az parça gelene kadar 20-30 gün kalacak bende itiraz ettim araçsız kalamam dedim ayiplidir daha 1300 km degil ya bana aracı degiştirin ya da bu servis mühdedince bana bir araç verin onlarda toyotada degişim ve araç kiralama olmaz dediler yani bizleri magdur etmek ikinci arıza aldıgım günde aracın kliması çalışmadı servise gittim dediler delik var rekor degiştirdiler yine devam ediyor sorun bu seferde renkli gaz bastılar sızıntıyı nerde oldugunu belirtmek için o sorunda devam ediyor ne yapmam lazım bana yardımcı olur musunuz

Ana firmaya yazarak sorununuzun çözümü isteyin. Belki bir yararı olur...

Üst Alt