Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010 lise staj girişi emeklilik şartlarına etki eder mi?

CrystaL

Üye
Konular
54
Reaksiyonlar
4
Selam Arkadaşlar,

2010 Yılında 1 Yıl süreli meslek lisesi stajı girişi sayılıyor mu? bu saçmalık ayrıştırmalardan hangisi geçerli?
emeklilik şartların yerine getirilmesi durumunda hizmet süreli olarak hangi tarih baz alınır?

4A TESCİL BAŞLANGIÇ: 08.8.2010
HİZMETE BAŞLAMA TARİHİNİZ: 01.9.2012
Uzun Vade Başlangıç Tarihi: 01/10/2012
SİGORTALILIK SÜRESİ: 11 yıl, ay, gün

Merhaba,
staj geçerli sayılmıyor. Hizmete başlama tarihinizden itibaren sigortalı sayılacaksınız.

htcaky

Bilgi için teşekkür ederim.
Yakın zamanda geçerli sayılmasıyla ilgili bir çalışma var mıydı?
Geçerli sayılması doğru olmaz mı? yani sonuç olarak lise döneminde bir giriş yapılmış ve hizmet verilmiş. Giriş tarihi olarak geçerli sayılması gerektiğini düşünüyorum. Yine bir hak kaybı yapılıyor orada şu anki durumla.

Staj sigortası emeklilik başlangıcı sayılmıyor. Twitterde bunun mücadelesini veriyoruz. 2 milyon tweet attık bakanlık bana mısın demedi. İlgilenmediler bile.

Uzun Vade Başlangıç Tarihi: 01/10/2012
Senin emeklilik başlangıç sigortan bu tarih.

Kobra_

Normal şartlarda şaşırmak gerekir buna. Fakat maalesef şaşırmadım. Saçma sapan kanunlar maddelerle . Yine bir hak kaybı pardon gasp edilmiş. Umutlu olmasam da mücadeleye destek olacağım. Umarım duyurulur artık neye destek vereceğimizi şaşırır olduk.

Teşekkürler.

Üst Alt