s.a abi öncelikle hepimize geçmiş olsun uzun yıllardır sadece forumu takip ediyorum üye olmadan ve şuan üye olarak. benim kafam çok karıştı emeklilik konusunda bir sürü yönetmelik okudum sgk kanunları ek hastalık listeleri asker kökenli olduğum için de tsk yönetmelikleri bir türlü işin içinden çıkmadım sgk doğru bir bilği vermedi uzun zamandırda FORMU TAKİP EDİYORUM VE bana yardımcı oluçağınızı düşünerek yazıyorum.
şimdi ben eski uzman cavuşum kendi isteğim ile istifa ettim. istifa ettikden 2 ay sonra aml akut myloid lösemi olduğumu öğredim sgk dilekçe yazdım beni iki sene malülen emekli etti bu sürede maaş aldım. aile dışı donör bulundu ilik nakli oldum şuan sağlığıma kavuştum 2 senin sonunda sgk maaş kesti çalışmaya başladım.
şuan %60 lösemiden 2026 da yüzde 40 düşüçek
ilik nakliden olduğumdan ve bulgum olmadığından dolayın %30
hiper tansiyon %10
BİLETERAL SENSÖRİNAL İŞİTME KAYBI %20
toplamda %80 bir oranda raporum var
vergi indirimi başvurusunda bulundum ve onaylandı iş yerime işlettim
4/a Uzun Vade Başlangıç Tarihi09/08/2010 gün 756 hala aktif calışıyorum
4c Memuriyete Başlama Tarihi09.12.2013 gün sayısı 2542
07.11.1992 doğumluyum
calışma günlerim ve işe başlama tarihim bu şekilde şimdi ben vergi indiriminden emekli olabilir miyim ? veya nasıl bir yol izlemeliyim
vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkürler
şimdi ben eski uzman cavuşum kendi isteğim ile istifa ettim. istifa ettikden 2 ay sonra aml akut myloid lösemi olduğumu öğredim sgk dilekçe yazdım beni iki sene malülen emekli etti bu sürede maaş aldım. aile dışı donör bulundu ilik nakli oldum şuan sağlığıma kavuştum 2 senin sonunda sgk maaş kesti çalışmaya başladım.
şuan %60 lösemiden 2026 da yüzde 40 düşüçek
ilik nakliden olduğumdan ve bulgum olmadığından dolayın %30
hiper tansiyon %10
BİLETERAL SENSÖRİNAL İŞİTME KAYBI %20
toplamda %80 bir oranda raporum var
vergi indirimi başvurusunda bulundum ve onaylandı iş yerime işlettim
4/a Uzun Vade Başlangıç Tarihi09/08/2010 gün 756 hala aktif calışıyorum
4c Memuriyete Başlama Tarihi09.12.2013 gün sayısı 2542
07.11.1992 doğumluyum
calışma günlerim ve işe başlama tarihim bu şekilde şimdi ben vergi indiriminden emekli olabilir miyim ? veya nasıl bir yol izlemeliyim
vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkürler