Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010 yılında geçirdiğim iş kazasının tazminat davam sonuçlandı

palolu

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba arkadaşlar 23.07.2010 tarihinde geçirdiğim iş kazası sonucu %48 sürekli iş göremezlik oranı ile raporum var. İşyerini mahkemeye verdim dava yeni sonuçlandı. Maddi manevi toplam 365 bin TL tazminat kazandım. işe başladığım tarihten itibaren yasal faiziyle beraber alacağıma karar verilmiş.

Şimdi sorum şu 365 bin TL nin günümüze kadar yasal faizi ile beraber toplam alacağım miktar ne kadar olur.

Yasal faiz yıllık %9 bu oranmı esas alınır yoksa daha yüksek bir oranmı bilemiyorum. %9 olursa bugün itibariyle 736.340,00 TL. alırsınız.

palolu

Merhaba 23.10.2010 tarihinde de ben iş kazası geçirdim ama davam hala bitmedi, bana yaşadıklarınızdan ve deneyimlerinizden bilgilendirme yaparak yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Bilmediğim ve öğrenmek istediğim bazı hususlar var.

Üst Alt