Merhabalar 2010 da iş kazası geçirdim. Meslegim tornacılıkta sag el 4. parmak Tırnagın yarısından koptu. Aynı işyerinde 1 senedir seri olarak torna işine devam ettim parmagın dikildigi yerlerde yaralar oluştu senelik iznimle ve raporlarla birkaç gün evde dinlendim parmak kendisini toparladı bu arada 3 gün işe raporsuz gitmedim bana noterden tebligat çekmişlerdi avukatımda onların tebligatına karşılık cevap olarak tebligat cekti. Parmagım koptugunda 2 tane devlet hastanesine götürüldüm orada ameliyatım yapılmadı. Özel bir hastanede ameliyatım gerçekleştirildi. İşyeri 3. günlük tebligat cektiginden tebligattaki bir maddede gelmediginiz günler için rapor getirin yada işe dönün gibi bir yazı vardı. İş yeri sahibi ile görüştüm işe tekrar dönücegimi elimin düzeldigini söyledim fakat beni işe geri almadı. Nekadar bir iş kaybım olur tahminen ? şuan için sadece avukatım onların tebligatına cevap cekti. sizinde bana sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim. İşkur dan işsizlik maaşına başvurdum 36 günle kaybettim. İşyeri beni işten cıkardımı onuda bilmiyorum bende kendim çıkışımı vermedim. Karışık bir durum içerisindeyim yardımlarınızı bekliyorum. sigortaya başvurdum 1.5 ay sonra malüliyet raporum belli olucak