Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 cadyy araç alacağım. ÖTV, KDV ve kasko işlemleri için izlenilmesi gereken yol..?

alptug06

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
Nasip olursa pazartesi sıfır cadyy alacagız her konuda anlasıldı 39 bin tl ötv siz kdv indirimi için ve kasko için hangi yolları takip etmemiz gerekecek yardımcı olursanız sevinirim

Hangi modeli derken bunlardan birini kastetmişti sanırım. TrendlineTrendline DSGComfortline Comfortline DSG

kasko olayında normal arabadan hiçbir farkı yok gideceksin trafik işleriyle uğraşan bir acenteye işini halledeceksin olay bu kadar basit bu arada araban hayırlı olsun kaç tl indirim aldın

saolasın kardeş..
yedibin civarı indirim aldık kampanya var suan normal fiyatı 47 küsür
biz bi kaç aksesuar ile 39 küsür oldu

Eğer fiyat 47'den hesaplanırsa, 39 olmaz bilginiz olsun. Tam olarak anlayamadım dediklerinizi ama eğer 47'ise aracın fiyatı. ÖTV'siz 34 bin küsür olur. Bundan birde mtv ve diğer masrafları cıkaracaksınız onlarda 700 800 TL civarı tutar.

bu aracta ötv düşük Ticari gectiği için siz normal binek bi arac alsanız daha ucuza alırsınız.

arkadaşlar ticeri araç geçtiği için caddy trnasportır gıbı araçları almak pekte mantıklı gelmıyor açıkcası ben bu konularda bıraz deneyımlıyım bılgı almak ısteyen arkadaslara elımden geldıgınce yardımcı olmak ısterım araba alırkende satarkende yardım cı olurum saygılarımla....

vaybee;

Hocam Merhaba;

Bende sizin gibi bana bu konularda yardımcı olacak birini arıyordum:)
Bu arada bende kayserideyim.
Bir kaç sorum olacak,yardımcı olurmusunuz.

cadeyy yerine touran al bin derim otomobil geçiyor 7 koltuk şimdi 1.6 dizeli çıkmış özel getirt bin derim

trasporter multivan vardı 99 da almanyadan ilk getirenlerdeniz çok yakıtı oldugu için saattık
caddy seçmemizdeki amaç iki enğelli kardeşiz bagaj geniş olmasından dolayı..
fiyata gelince ötv siz fiyat ı 46.700.. di kampanya var suan yüzde üç dört indirimle ötv indirimi 38.600 indi fiyat ..yarın veya perşembe gelcek inş..

düz vites donanım felan yok babam kullanacak

Salih kardeşim aracınızı hangi amaçlı kullanacağınızı en iyi siz ya da babanız bilir. Sizin caddy ve benzeri ( doblo,partner,bipper,fiorino ) araçlardaki ötv oranı % 10 dur. Ama binek bir otomobil ya da suv bir araç alsanız daha karlı olursunuz.İlla büyük bir araç diyorsanız.Yurt dışından vw touran alabilirsiniz. Caddy in binek versiyonu ve içi daha kalitelisidir.Peugeot 5008 in caddy den farkı sadece bagajı 10 cm daha kısa diğer herşeyi caddy den üstün
ve % 37 ötv indirimi alırsınız % 3 civarı da ötv nin kdv farkı eder. Daha büyük araç citroen c4 picasso ya da ford focus c max bunların hepside 1,6 dizel araçlar.En başta yazdığım gibi yine de herşeyin en iyisini siz bilirsiniz. Bizimkisi sadece bir fikir vermektir.

esrarengiz kardeş valla bende cady istemedim şahsen ama peder bey
sürekli gittimiz oto tamir ustalarının önerilerini dinledi cadyden şaşma dediler
ötv de dediğiniz ğibi daha cok para kazancı seçenekleri vardı

Üst Alt