Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 sigorta girişi ile malulen emekli olabilir miyim?

asidadaş

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
2
merhaba bülent abi sizlere bir kac sorum olacak sonradan engelli olan malulen emekli olabilirmi 2014 nisan ayı sigorta girişliyim 2014 ekim ayında engelli oldum kaza gecirdiğimde sigortasızdım %66 ağır sürekli raporum var 1800 gün prim yatırsam malulen emekli olabilirmiyim gün eksiğim var isteğe bağlı bağkur primimi yatırsam kalan 450 günüde askerlik borclanması yapıp 1800 günde malulen emekli olabilirmiyim ayak ampute kol iptal sgk sevk ettiği hastane bana %60 rapor verirmi

@asidadaş Malulen emeklilik için oranla değerlendirme yapılmıyor, [FONT=Georgia] [/FONT]SGK Hastalık Listesi[FONT=Georgia]'ne[/FONT] göre "ağır" derece sayılmanız gerekiyor. Engeliniz sigorta sonrası meydana geldiği için tespit edilmesi adına sgk'ya başvurabilirsiniz.

KKELEBEKK

cevabınız için teşekkür ederim 1800 gün primi doldurduktan sonra başvurmayı düşünüyorum

Merhaba @OturanBoğa bülent abi sakatlık oranı cetveli listesini acamıyorum bana yardımcı olurmusun bülent abi sol ayağım diz üstü ampute kalcaylan dizin ortası sağ elim dirsekten aşağı hiç calışmıyor malulen emeklilik için %60 lazım 2016 yılında %66 sürekli ağır raporum var sakatlık cetveline göre hastalığıma malulen emeklilik için %kac ? oran verirler

Üst Alt