Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 öncesi raporu vergi dairesi kabul etmiyor. Yeni rapor için 1.000 TL isteniyor

Car03

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Şu an engelli raporum var vergi dairesi ötv indirimi için yeni rapor çıkarmam gerektiğini söylüyor yönetmeliğe göre 2019 öncesi raporum olduğum için ötv ibaresi olmasa da ötv indiriminden yararlanmam gerekiyor ancak vergi dairesi kabul etmiyor yeni rapor için hastane 1000 lira istiyor bu ücreti versem iadesini alabilir miyim ?

Vergi dairesindekiler bi halt bilmiyor. Geçen gün gittim engelli aracı benden başka kimler kullanabilir dedim hiç kimse dedi. İnternetten araştırdım benden başkaları da kullanabilirmiş

Car03

Engelli raporları özellikle araç alımı için olan raporlardan ücret alınmaktadır. İadesi söz konusu olacağını sanmam.

Ben daha önce engelli raporu için ücret alınmıyor diyebiliyordum. Acaba değişti mi ?

Ötv için çıkartılan raporlardan ücret alınıyor ötv siz araç alımı yazmayan raporlar la ötv siz araç alınmaz

Forumda eski raporla ötv indirimli araç alan birisinin yazısını okudum kafam karışık bugüne randevu aldım hastaneye gitsem mi gitmesem mi karar veremedim vergi dairesi olmaz diyor ama alanlar var nasıl oluyor

bilgeadam

84 +ortopedi ,2021 yılı raporumu vergi dairesinde şefinden müdür yardımcısına kadar gösterdim. Hepsi de araç alabilirsin dedi. Raporumda ÖTV ile ilgili herhangi bir ibare yoktu ama ortpedik olarak ne yazması gerekiyorsa hepsi vardı

Car03
iskura git engeli raporu almak istiyorum de onlar seni sevk edecek ücret almiyacaklar

Araç alımı için yeni alınan raporların geçerlilik süresi ne kadar ?

mart ayında 2017 tarihli raporla aracımı aldım, sadece 15 gün bekleme süresi oluyor vergi dairesinde.

alamazsın demelerinin nedeni engel durumunun net olarak raporda yazmıyor olması olabilir. bir sormak lazım.

İtiraz et raporunu kabul etmek zorundalar, enabiz da kayitlıysa mecbur kabul etmeleri gerekiyor.

Üst Alt