Son günlerde haber sitelerinin konusu olan "30 bin engelliye kamuda istihdam 600 bin engelli annesine erken emeklilik fırsatı"
2019 yıl sonuna kadar 30 bin engelli kamuda görev alacak. Bakıma muhtaç engelli anneleri ise erken emeklilikten faydalanabilecek. Yani engelli annesi 10 yıl sigortası varsa 12,5 yıl sigortalı gibi sayılacak 1/4 oranında sigorta primlerinde artış olacak kısmen. Haberler de bazı eksik bilgiler yer alıyor. Bunlarda haliyle insanlarda soru işareti bırakıyor.
Kaynak: 600 Bin kişiye Erken Emeklilik, 30 Bin Kişiye Kamuda İş Fırsatı!
1-Yapılacak 30 bin atama ekpss ile mi olacak? Yoksa ilk okul mezunlarınında dahil olduğu kura sonucu ile mi atanacak?
2-Bunlar seçim vaadi mi Sadece?
3- Alınacaksa hangi öğrenim düzeyinden ne kadar alım olacak?
4- Atamalar ne zaman gerçekleşecek?
Bilgisi veya düşüncesi olanlar cevap!
Admin: "Seo uyumlu yazmayı çok isterdim ama vaktim yok "
2019 yıl sonuna kadar 30 bin engelli kamuda görev alacak. Bakıma muhtaç engelli anneleri ise erken emeklilikten faydalanabilecek. Yani engelli annesi 10 yıl sigortası varsa 12,5 yıl sigortalı gibi sayılacak 1/4 oranında sigorta primlerinde artış olacak kısmen. Haberler de bazı eksik bilgiler yer alıyor. Bunlarda haliyle insanlarda soru işareti bırakıyor.
Kaynak: 600 Bin kişiye Erken Emeklilik, 30 Bin Kişiye Kamuda İş Fırsatı!
1-Yapılacak 30 bin atama ekpss ile mi olacak? Yoksa ilk okul mezunlarınında dahil olduğu kura sonucu ile mi atanacak?
2-Bunlar seçim vaadi mi Sadece?
3- Alınacaksa hangi öğrenim düzeyinden ne kadar alım olacak?
4- Atamalar ne zaman gerçekleşecek?
Bilgisi veya düşüncesi olanlar cevap!
Admin: "Seo uyumlu yazmayı çok isterdim ama vaktim yok "