Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 İŞKUR proje destekleri başladı

Engellilere hibe desteği 65 bin lira. hakkında fikirleri olan ?

[h=1]Engellilere hibe adı altında Bakan Selçuk: Kendi işini kurmak isteyen engelliler için 65 bin lira hakkında fikirleriniz alabilirmiyiz değermi düşünceleriniz nedir arkadaslar[/h][h=2][/h]

Ben kamudan emekli oldum.elimde girişimcilik belgesi de var.bu hibeye başvurup bizim gibi emekli olmuş engelli arkadaşlardan bu hibeden faydalanabiliyomu .yoksa hayır kardeşim senin emekli maaşın var devletten aldığın..diyip bu hibeden bizi faydalandırmazlar mı..

Daha önce başvuru yapmış kimse yokmu acaba arkadaşlar yani ben açtıktan sonramı başvuru yapmam gerekiyor red olma ihtimali varmı

Linkte emekli olmama şartı mevcut

Bu gün işkurla görüştüm başvuru 31 temmuza kadar baş vurmadan önce online e devlet üzerinden kosgep kursu na katılıp iş kurma ile alakalı sertifika almak gerekiyor emekliye yok birde iş kuracam alsana para değil işinin demirbaşlarına. Alacağın malzemelere yardim fatura karşılığı baş vuru ekimde cevaplanacak olumlu veya olumsuz diye katilmak isteyen arkadaslara basarilar ayrıca herhangi bir icralık durumunuz olmuyacak başvurunuz onaylandıktan sonra işlerinizi açıyorsunuz

TEKYÜREKLER

Başvurur projeniz kabul edilirse emekli maaşınız kesilir. Kimse devletten birden fazla şekilde yararlanamaz. Bu ve bu tip projeler temelinde işi olmayan girişimci kişilere yönelik.

Acaba işletmenin 3 yıl sürdürülme zorunluluğu var mı? Bağ kur primleri için soruyorum?

feylefus

Başvuru rehberinde bu sorunun cevabı var, 3 yıl ibaresi olan bir konu vardı öyle hatırlıyorum, okursanız bulabilirsiniz cevabı

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baş vurmak için bazı bazı prosedür ler gerekiyor. bir kaç makale okuyup. heveslenmeyin. örnek vereyim. 20 000 kişi baş vursa en uygun mu diyeyim yoksa başka birşeymi. 1 kişi hak kazanıyor.

ıskurun engellılere hıbe destegını alan oldumu

Arkadaslar işkur engelli hibe destegini alan oldumu..

Ben almadım 65 bin lira olan hibe desteği söylüyorsunuz sanırım

ugur10

Hic kimse yok heralde,basvuran destek alan ,surec hakkinda detaylı bilgi lazim bi işe el atan

Ben bu ay başvuru yapmayı düşünüyorum ama kosgeb bile düzgün bilgi veremiyor aradığınızda bu nasıl iş anlamıyorum. Ve ben iş yerini açtıktan sonra her şeyi faturalandirdiktan sonrami ibraz ettikten sonra yardim yapılıyor ben dükkanı açtım destek olmadı bu sefer benim dayanma gücüm yoksa ne yapacağım o zaman

Üst Alt