Aile hekiminin beni psikiyatriye sevk etmesi ve ardından birkaç test randevusu ile geçen 1 aylık süreç sonucunda askere elverişlidir raporu verdiler. Sebep olarak raporda, 2014'te başlayan psikiyatri serüvenimin devamında (onlarca randevu, teşhis) devlet hastanesinde 2020 yılı sonrası hiç psikiyatri başvurum olmaması (ki bunun sebebinin 24 yaşımı doldurduktan sonra rapor yazdırıp ilaç alma hakkımın sona ermesi olduğunu özellikle belirttim ve bu süreçte dışardan psikoterapi almaya devam ettiğimi de söyledim.) ve kullandığım ilaçtan fayda gördüğüm belirtilip aktif psikiyatrik şikayet tariflememiş olmam yazıyor. İlacın sadece haftalar süren sürekli anksiyete ataklarımı stabil halde tuttuğunu ve belirli sebeplerle tetiklenen ataklarımla hala savaşıyor olduğumu, uzman doktora anlık olarak panik atak geçirirken anlatmış olmam dışında bir sorun yok.
Son 10 yıldır yaşadığım şehri geçin ilçenin bile sınırlarından dışarı çıkamadım bu sebeplerden dolayı. Onlarca ilaç denedim, denemediğim terapi yöntemi kalmadı ve hala bu durumdayım. Anlayacağınız gidebilecek durumda da değilim şuan.
Bu konuda ne yapabilirim. Bu raporu alıp askerlik şubesine götürmem istendi. Oraya gidip itiraz mı etmeliyim bana bir yol gösterebilir misin? Teşekkürler.
Son 10 yıldır yaşadığım şehri geçin ilçenin bile sınırlarından dışarı çıkamadım bu sebeplerden dolayı. Onlarca ilaç denedim, denemediğim terapi yöntemi kalmadı ve hala bu durumdayım. Anlayacağınız gidebilecek durumda da değilim şuan.
Bu konuda ne yapabilirim. Bu raporu alıp askerlik şubesine götürmem istendi. Oraya gidip itiraz mı etmeliyim bana bir yol gösterebilir misin? Teşekkürler.