Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Ağustos evde bakım aylıkları ödemeleri!?

tuba27

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar evde bakım aylıkları e devlette halen güncel değil ayrıca geçen ayın gözüküyor zamsiz olarak bu aile destek yardımı yoksa bizi mi etkiledi sonuç ne olacak bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

Sistem güncellemesi varmış ( diğer adı kasa tam takır) her kafadan bi ses çıkıyor,her kurum farklı bilgi veriyor. Ağır engelli raporlarını değiştirdiler yetmedi şimdi de maaş yatma günü belli değil. Yetkililerden bi açıklama yok

Ben İstanbul aile ve sosyal aradım İstanbul bakım parası ödemeleri ay sonunu bulabilirmiş dediler!!!!!!

Eree
Bende aradım ayın 13 ödenecek diyorlar bahçelievler engelli merkezi

CPH2109 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tokat ili her ayin 8 veya 9 unda bakım maaşı yatardı 4 gün geçiyor o bile yatmamış

Agustos ayi istanbul maasini alan varmi benim yatmamis acaba hafta sonuna denk geldigi icinmi

Denizli de yaşıyorum.Her ayın 13 ünde hafta sonuna denk gelse dahi yatardı ama bugün 13 ü olmasına rağmen yatmadı.

Engelli Evde Bakim odemeleri 20.08.2022 - 25.08.2022 tarihleri arasinda T.C. Ziraat Bankasi hesaplarina aktarilacaktir. Bize böyle mesaj geldi 13 de yatardı bizimkide

Evde bakım maaşı ne kadar?

Merhaba bir kac haber sitesinde evde bakım maaşının 2706 liradan 3340 liraya yükseldiği yazıyor. Ama ben hiç 2706 lira maaş almadım. Bir önceki zamdan sonra düzenli olarak 2354 lira yatti. Bu işte bir yanlinlikmi var? Varsa sizce nerede bana mi eksik ödeme yapiyolar haber sitelerindemi bir hata var. Siz ne kadar alıyorsunuz?

Emre.43
Şişirme haber zamlı maaşlar bu ay yatacak bakım maaşı hiç2706 TL olmadı 2354 den 3336 TL ye yükseldi

e devlet güncellendi mi? haziran ayını mı gösteriyor sizde de

Sanırım sistemlerini değiştirmişler o yüzden gecikme yaşanıyormuş sosyal hizmetlerden aldığım habere göre

İzmir ebm yatmadı pazartesiye kadar yatar inşallah

Merhaba arkadaşlar. İstanbuldan maaşı yatan oldu mu? Ya da bu konuda bilgisi olan var mı. Normalde 13'ünde yatardı. Saat şaşmazdı. Sorun sadece bende mi acaba

İstanbul yatmadı, hiç bir il yatmadı. Sorun kasa tam takır. Güncelleme bahane...

Üst Alt